Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Опозиція вимагає від Рибака відкликати звернення до ВАСУ щодо позбавлення Власенка депутатського мандата

Опозиція вимагає від Рибака відкликати звернення до ВАСУ щодо позбавлення Власенка депутатського мандата

Опозиція вимагає від Рибака відкликати звернення до ВАСУ щодо позбавлення Власенка депутатського мандата
Опозиція вимагає від голови Верховної Ради України Володимира Рибака відкликати звернення до Вищого адміністративного суду щодо позбавлення Сергія Власенка депутатського мандата. Про це на...

Опозиція вимагає від голови Верховної Ради України Володимира Рибака відкликати звернення до Вищого адміністративного суду щодо позбавлення Сергія Власенка депутатського мандата.

ВІДЕО ДНЯ

Про це на засіданні Погоджувальної ради заявив лідер фракції “Батьківщина” Арсеній Яценюк.

“Вимагаємо негайно відкликати сфальшовану позовну заяву, яка прийнята на підставі сфальшованого рішення регламентного комітету”, - наголосив він.

Реклама

За словами А.Яценюка, також опозиція вимагає, щоб “всі, хто задіяні в процесі політичних переслідувань опозиції, щоб всі, задіяні в процесі знищення української демократії, понесли відповідальність”,

Звертаючись до В.Рибака, А.Яценюк зазначив: “У мене до вас питання: хто вам особисто дав вказівку порушити закон і Конституцію? Чому ви взяли на себе таку темну, чорну і жахливу місію? І чи думаєте ви про наслідки того, що ви зробили?”.

Реклама

За словами лідера фракції «Батьківщина», якщо В.Рибак вважає, що мав право на звернення до ВАСУ, то “ми завтра наполягаємо на голосуванні у Верховній Раді питання про надання такого права голові Верховної Ради і чи підтримає вас парламент в тому, що ви направили до Вищого адмінсуду незаконне і неконституційне рішення”.

А.Яценюк звинуватив В.Рибака у тому, що він докладає всіх зусиль, аби паралізувати роботу Верховної Ради.

«Ви робите це навмисно і не тільки з метою вибити з-під Юлії Тимошенко захисника, робите не тільки з тією метою, щоб стати основним інквізитором опозиції в парламенті, але й робите з тією метою, щоб заблокувати парламент і не дати можливість парламенту працювати”, - сказав він.

Реклама

“Ви зацікавлена особа в тому, щоб в Україні був знищений останній острівець демократії — це Верховна Рада України”, - наголосив А.Яценюк.

Він висунув вимогу до В.Рибака зупинити засідання Погоджувальної ради і провести засідання за участю лідерів фракцій та членів регламентного комітету засідання.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно