Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Син Януковича заплатив у бюджет України 17 мільйонів гривень

Син Януковича заплатив у бюджет України 17 мільйонів гривень
У 2010-2011 роках Олександр Янукович сплатив як фізична особа близько 17 мільйонів гривень до Державного бюджету як податок з доходів фізичних осіб. Таке повідомлення розіслав Департамент зі...

У 2010-2011 роках Олександр Янукович сплатив як фізична особа близько 17 мільйонів гривень до Державного бюджету як податок з доходів фізичних осіб.

ВІДЕО ДНЯ

Таке повідомлення розіслав Департамент зі зв'язків з громадськістю холдингу МАКО, який він очолює.

При цьому мова йде про податки, сплачені Олександром Януковичем як фізичною особою, а не про податки, які сплачувалися до Державного бюджету підприємствами групи "МАКО", - підкреслюється в повідомленні.

Реклама

Зовнішню перевірку дотримання Олександром Януковичем вимог податкового законодавства України з декларування доходів та сплати податку на доходи фізичних осіб у 2010 і 2011 рр.. проводила провідна міжнародна аудиторська компанія PricewaterhouseCoopers (PwC).

Група планує продовжити співпрацю з компанією PricewaterhouseCoopers (PwC) і в 2013 році. Висновок компанії щодо задекларованих Олександром Януковичем доходів і сплачених податків за підсумками 2012 обіцяють оприлюднити додатково.

Реклама

За даними журналу Корреспондент, вартість активів сина Януковича, включаючи холдинг МАКО, перевищує 100 мільйонів доларів.

За документами, які корпорація подала до Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку, її дохід в минулому році збільшився в півтора рази, досягнувши 1,54 мільйони гривень, або 192 500 доларів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно