Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Умані міліціонер застрелив грабіжника заправки

В Умані міліціонер застрелив грабіжника заправки
У Черкаській області в Умані двоє невідомих скоїли озброєний напад на АЗС, в результаті якого міліціонер застрелив одного із зловмисників, повідомляє обласне управління міліції. "Встановлено, що...

У Черкаській області в Умані двоє невідомих скоїли озброєний напад на АЗС, в результаті якого міліціонер застрелив одного із зловмисників, повідомляє обласне управління міліції.

ВІДЕО ДНЯ

"Встановлено, що 26 грудня 2012 року в місті Умань під час затримання двох невідомих осіб, які здійснили збройний напад на автозаправну станцію, один з нападників зробив постріли з обріза мисливської рушниці на адресу співробітника міліції, в результаті чого останній застосував табельну зброю у відповідь на опір злочинця. Один з нападників загинув на місці від отриманих вогнепальних поранень. Інший співучасник, застосувавши невідомий вибуховий пристрій, втік з місця злочину", - йдеться в повідомленні.

Наразі міліція продовжує розслідування, порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 187 КК України (розбій, поєднаний з проникненням у приміщення). Правоохоронці шукають співучасника загиблого злочинця.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно