Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Обрали нового головного тренера збірної України з футболу

Обрали нового головного тренера збірної України з футболу
У середу, 26 грудня, Виконком Федерації футболу України одноголосно вибрав нового тренера для національної команди. Ним був названий Михайло Іванович Фоменко, 64-річний голова комітету...

У середу, 26 грудня, Виконком Федерації футболу України одноголосно вибрав нового тренера для національної команди.

ВІДЕО ДНЯ

Ним був названий Михайло Іванович Фоменко, 64-річний голова комітету національних збірних ФФУ. На клубному рівні Михайло Фоменко виступав за Спартак Суми (1965-1969), ворошиловградську Зорю (1970-1971) і київське Динамо (1972-1978). Разом з Динамо Михайло Іванович вигравав Кубок володарів Кубків і Суперкубок УЄФА у 1975 році.

Як тренер Фоменко встиг попрацювати в ряді місць - з 1979 року він періодично очолював Металіст, київське Динамо, запорізький Металург, Таврію і російський Салют. Тренерські досягнення у Михайла Івановича скромніші - звання чемпіона і Кубок України 1993 року з Динамо.

Реклама

Нагадаємо, що збірна України залишилася без тренера після відходу Олега Блохіна в київське Динамо. ФФУ почала переговори з Реднаппом, в цей же час з'являється пропозиція Андрію Шевченкові, який, тиждень подумавши, приймає рішення відмовитися від пропозиції.

ФФУ повертається до Реднаппа, але той здивований, що в Україні під час переговорів з ним звернулися до Шевченка, і недовго думаючи, приймає запрошення КПР, не виключено, що використавши Україну для підвищення собі зарплати в клубі.

Реклама

ФФУ складає список всіх вільних тренерів - "список тридцяти", з нього вибирають п'ять кандидатур, наступних крок - скорочення до двох кандидатів (Ерікссон і Фоменко) і нарешті сам Виконком ФФУ, на якому стає відоме ім'я тренера, який повинен вивести збірну України на чемпіонат світу 2014 року.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно