Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мер Коломиї з білбордів заспокоїв, що кінця світу не буде

Мер Коломиї з білбордів заспокоїв, що кінця світу не буде
Мер Міста Коломия (Івано-Франківська обл.) Ігор Слюзар розмістив у місті білборди з написом: Не хвилюйтеся, кінця світу не буде! Білборди з'явилися на двох центральних вулицях міста ще 8 грудня....

Мер Міста Коломия (Івано-Франківська обл.) Ігор Слюзар розмістив у місті білборди з написом: Не хвилюйтеся, кінця світу не буде!

ВІДЕО ДНЯ

Білборди з'явилися на двох центральних вулицях міста ще 8 грудня. Крім оптимістичного напису, вони прикрашені зображенням планети і висхідного Сонця.

Таким нестандартним способом Ігор Слюзар закликав місцевих мешканців не хвилюватися щодо фальшивих пророкувань про кінець світу.

Реклама

"Метою цього заходу було бажання покласти край дешевим спекуляціям для поліпшення продажів непопулярних для даної пори року товарів, а також масовим залякуванням людей, від яких емоційно-вразливі люди і діти отримують справжні страждання в очікуванні 21 числа", - написав Слюзар на своїй сторінці у Facebook.

Згідно з опитуванням, проведеним компанією Research & Branding Group, у можливість кінця світу вірять трохи більше, як третина українців (34%), тоді як не вірять - 58%.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно