Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Янукович святкуватиме новий рік в Карпатах

Янукович святкуватиме новий рік в Карпатах
Президент Віктор Янукович на зимові свята вирушить у державну резиденцію Синьогора в селі Гута в Івано-Франківській області. "Віктор Федорович проведе Раду регіонів, а на наступний день, 27...

Президент Віктор Янукович на зимові свята вирушить у державну резиденцію Синьогора в селі Гута в Івано-Франківській області.

ВІДЕО ДНЯ

"Віктор Федорович проведе Раду регіонів, а на наступний день, 27 грудня, вирушить у карпатську резиденцію. До Києва повернеться 7 січня", - повідомило Комсомольской правде в Украине джерело в оточенні Президента.

Як пише газета, в горах Янукович буде не тільки відпочивати, але й працювати. "Президент традиційно відсвяткує Новий рік і Різдво в колі рідних і близьких. Відзначимо, що під час новорічних свят Віктор Янукович буде виконувати всі покладені на нього Конституцією обов'язки", - заявила прес-служба Президента.

Реклама

Видання також зазначає, що до приїзду Януковича в Гуту в резиденції має закінчитися ремонт альтанки, на яку з держбюджету було виділено близько 24 мільйонів гривень.

Крім того, газеті стало відомо, що в цьому році Янукович вже не встигне провести щорічну підсумкову прес-конференцію. Як повідомляється, перед журналістами і суспільством він відзвітує вже в 2013 році.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно