Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Фахівці надають перевагу харківському "Металісту" в матчі проти віденського "Рапіда"

Фахівці надають перевагу харківському "Металісту" в матчі проти віденського "Рапіда"

Фахівці надають перевагу харківському "Металісту" в матчі проти віденського "Рапіда"
Вітчизняні фахівці поділилися своїми прогнозами на матч 6-го туру Ліги Європи між віденським "Рапідом" і харківським "Металістом". Ігор Жабченко, колишній півзахисник "Чорноморця": "Не знаю,...

Вітчизняні фахівці поділилися своїми прогнозами на матч 6-го туру Ліги Європи між віденським "Рапідом" і харківським "Металістом".

ВІДЕО ДНЯ

Ігор Жабченко, колишній півзахисник "Чорноморця":

"Не знаю, може, Мирон Маркевич половину своїх легіонерів не буде навантажувати і в останньому поєдинку року дасть їм вихідний. Але навіть це не повинно перешкодити слобожанам святкувати перемогу і піти на новорічні свята у відмінному настрої".

Реклама

Жабченко вважає, що "Рапід" - непростий опонент. Австрійці як і загребське "Динамо" буде прагнути набрати свої перші очки в групі.

"Хорватам це вдалося. Але різниця в класі між "Металістом" і "Рапідом" надто вже впадає в очі", - додав Ігор Валентинович.

Реклама

Сергій Шищенко, колишній півзахисник "Металург" Донецьк:

"Гра "Металіста" в кінці року не може не радувати. Харків'яни виходять на кожен матч з настроєм і отримують від футболу море задоволення.

Це, звичайно, відображається і на їхньому результаті. Зрозуміло, сьогодні у Відні прогулянки не буде, поєдинок очікується важким, але гості зможуть зламати опір "Рапіда".

Реклама

Крім того, Сергій Юрійович вважає, що в нинішньому єврокубковому сезоні "Металісту" під силу не тільки повторити торішнє досягнення (вихід у чвертьфінал), але й пройти в більш пізню стадію турніру.

Олег Федорчук, колишній головний тренер "Таврії" :

"Мирон Маркевич, можливо, вдасться сьогодні до деякої кадрової перестановки. Але нікого це не повинно вводити в оману - це лише додатковий спосіб мобілізації колективу в матчі, який з турнірної точки зору, нічого не вирішує.

Якщо командам не завадять погодні умови, як це було в Загребі, ми можемо побачити відкритий атакуючий футбол з обох сторін, але все одно переможе український клуб".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно