Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Зима в Україну прийде вже 11 листопада

Зима в Україну прийде вже 11 листопада
З 11 листопада в Україні очікується похолодання. Про це повідомив на прес-конференції директор Українського гідрометеорологічного центру Микола Кульбіда. ”Зараз до території України з Польщі...

З 11 листопада в Україні очікується похолодання.

ВІДЕО ДНЯ

Про це повідомив на прес-конференції директор Українського гідрометеорологічного центру Микола Кульбіда.

”Зараз до території України з Польщі наближається наступний атмосферний фронт, і ми чекаємо, що до вечора сьогодні вплив цього атмосферного фронту буде зосереджений на погоду західних областей України. Протягом сьогоднішнього дня і в ніч на 6 листопада слід чекати в Карпатах і на Закарпатті сильні дощі, які сформують також невисокий паводок”, – сказав Кульбіда. Максимальне підвищення рівня води на річках Закарпаття очікується у межах від 50 см до 1,5 метра. При цьому Кульбіда наголосив, що гідрометцентр не очікує негативних наслідків паводку.

Реклама

6 листопада атмосферний фронт пройде всією територією України – із Заходу на Схід.

Зокрема, 6 листопада вдень дощі припиняться у західній частині, але будуть іти в центральних, північних, а в другій половині дня і ввечері – в південних і східних регіонах.

Реклама

Після цього у період з 7 по 10 листопада суттєвих опадів не очікується, температура буде відносно теплою: вдень 6-11, уночі 1-7 тепла.

Зміна погодних умов, пов`язана із вторгненням арктичного антициклону, очікується з 11 листопада. У північних та східних областях прогнозується зниження температури вночі до 2-8 морозу, вдень температура буде близькою до 0.

14-15 листопада у північно-східній половині України очікується зниження нічної температури до 4-10 морозу.

Реклама

Холодне повітря досягне також території Криму, де температура становитиме від 3 тепла до 2 морозу, вдень 2-8 тепла. Цей період буде практично без опадів.

Також Кульбіда зазначив, що зараз в Україні температура вища за норму – від 4 до 6 градусів, а у період похолодання вона наблизиться до норми.

Він наголосив, що очікує настання метеорологічної зими в період з 11 по 15 листопада, що на декілька днів раніше за норму.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно