Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Колишні президенти України звернулись до світових лідерів

Колишні президенти України звернулись до світових лідерів

Колишні українські президенти, а саме Леонід Кучма, Віктор Ющенко та Петро Порошенко просять врятувати життя цивільним та військовим на "Азовсталі" . Звернення у соціальних мережах опублікував експрезидент України Віктор Ющенко. 

ВІДЕО ДНЯ

Українські президенти звернулись до держав-членів Європейського Союзу, Сполучених Штатів Америки та Канади, Китаю, Туреччини та інших, а також до ООН. Вони просять допомогти врятувати життя цивільних та військових, які зараз перебувають на "Азовсталі" у Маріуполі під постійними обстрілами російських окупантів. 

Читайте також:
Окупанти і далі бомблять "Азовсталь"
Реклама

"Така шокуюча жорстокість рашистів позбавлена будь-якого військового сенсу. Місто Маріуполь практично вщент зруйноване російською армією, яка зараз намагається приховувати сліди своїх злочинів. Надзвичайні мужність та героїзм українських воїнів-захисників міста вразили не лише Україну, а й увесь світ. Батальйон "Азов", наші морпіхи, наші прикордонники вже увійшли в історію, бо їхній військовий подвиг безпрецедентний. І це наші національні герої, самовіддані, сміливі, патріотичні", – йдеться у зверненні президентів. 

Там також зазначили, що зараз росіяни влаштовують криваву розправу над сміливими захисниками, які відмовились здаватись та зраджувати Україну. 

Реклама

"Закликаємо кожного з вас долучитися до того, щоби врятувати життя героїчних українців На вас з надією дивляться десятки мільйонів українців, вашому вдалому посередництву із вдячністю аплодуватимуть усі народи цивілізованого світу", – наголосили експрезиденти. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно