Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Під Києвом ледь не "завалили" двійника "караванського стрілка"

Під Києвом ледь не "завалили" двійника "караванського стрілка"

Під Києвом ледь не "завалили" двійника "караванського стрілка"
Правоохоронці України продовжують пошуки стрілка, котрий вбив трьох охоронців. Перевіряють всі варіанти, які до них приходять. У газету "Сегодня" надійшов дзвінок в редакцію: чоловік розповів, що той...

Правоохоронці України продовжують пошуки стрілка, котрий вбив трьох охоронців. Перевіряють всі варіанти, які до них приходять. У газету "Сегодня" надійшов дзвінок в редакцію: чоловік розповів, що той самий стрілок - його односелець. І в той же час відмовлявся їхати з міліцією, мовляв, він дуже боїться. Видання негайно передало дані в каррозшук, зокрема і почуті слова, що "підозрюваний хороший, добрий, ввічливий, живе з батьками, дружиною і дочкою в приватному будинку під Києвом".

ВІДЕО ДНЯ

На затримання передбачуваного вбивці їдуть відразу три легковики з оперативниками і мікроавтобус з "Беркутом" - "мужики, озброєні до зубів, під два метри зросту, з метра завширшки плечі і з висловом "усіх порвемо" на обличчях". Водій в дорозі поспішає, сигналить, підрізає, матюгається на комунальників, що змальовують зебру на Окружній. На під'їзді до села до них приєднується ще місцева міліція - як виявилося, потрібно їхати в сільраду. Голова сільради згадує: "Так люди вже говорять про це. Це ж наш Крапелька, він копає колодязі, зараз я його позову".

Згаданий Крапелька, нічого не підозрюючи, приїжджає на мікроавтобусі до сільради. За три хвилини до цього всі стрибають по машинах, закривають двері і не дихають, щоб не злякати. Схоже, що до них йде вбивця. Вирішальні 20 хвилин - не те, руки Крапельки виявилися грубими і з мозолями, а у стрілка з "Каравану" вони "не робочі". Так і вираз обличчя у хлопця добродушний, особливо, коли усміхається. Бронежилети знімаються, зброю - на полицю, всі сміються і одночасно засмучені. Підозрюваний - Віталій Крапелька, подивившись на це, посміхнувся: "Хлопці, це що, вас всіх сюди пригнали заради мене? Так ви б мені весь знесли огорожу! Я її тільки поставив!" Коли йому дали фото злочинця - знову усмішка до вух. Як виявилося, він виявився його повною копією на обличчя. З Віталіком фотографуються всі - і оперативники, і односельці. Сам він не в курсі новин про "Караван" - багато роботи, не до телевізору. Прощаючись, міліціонери кажуть: "Потрібно буде допомогти картоплю викопати, ми тобі зателефонуємо"

Реклама

Нагадаємо, в середу, 26 вересня, молодий хлопець у "Каравані" розстріляв охоронців. Троє були вбиті, четвертий поранений і прооперований. Злочинець влаштував стрілянину після того, як сек'юріті зловили на крадіжці і супроводжували в кімнату охорони. Незважаючи на велику кількість дзвінків від небайдужих громадян, які нібито бачили стрілка, міліція досі не може знайти злочинця.

2 жовтня, речник МВС Володимир Поліщук повідомив, що інформація по справі засекречена, стрілок ніколи не працював в українських правоохоронних органах, а за вбивство у "Каравані" йому світить 10-15 років в'язниці.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно