Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Зеленський: "Ми зламали хребет однієї з найсильніших армій світу"

Зеленський: "Ми зламали хребет однієї з найсильніших армій світу"

Зеленський: "Ми зламали хребет однієї з найсильніших армій світу"

Президент Володимир Зеленський повторив свою думку, що повернення територій до лінії розмежування 23 лютого 2022 року буде перемогою. Про це Зеленський сказав в інтерв’ю журналістам з нагоди 3-ї річниці інавгурації.

ВІДЕО ДНЯ

"Я вважаю, який би апетит не був у різних прошарків нашого населення, найцінніше – зберегти більше людей, військових. Це сміливі люди, які готові віддати життя. Вважаю, що це наша велика цінність і скарб. Як показав результат цього вторгнення, – зазначив президент. – Тому.. не треба бути дуже жадібними на цей момент, хоч це і не до кінця справедливо. Тому що справедливість, коли ми заберемо все".

Читайте також:
Зеленський уперше розповів, що насправді відбувалося на "Азовсталі"
Реклама

"На сьогодні, щоб зберегти, а це вже буде питання десятків тисяч людей… Ніхто просто так нічого не віддає, але є земля, де вони зайшли і окупували, а є – де глибоко в деяких територіях, – сказав Зеленський. – Без зайвих втрат вийти на лінію, яка була до 24 числа (лютого - ред.), я вважаю… це буде для нашої держави перемогою".

"Все одно все повернеться. Ми зламали хребет однієї з найсильніших армій світу. Ми вже це зробили. І психологічно. Вони не стануть на ноги в найближчі декілька років. Але не забуваємо, що всі наші військові також хочуть жити", – заявив Зеленський журналістам.

Реклама

Глава держави закликав усвідомити ціну кожного кроку на війні. За його словами, після виходу на лінію розмежування, яка була до повномасштабного вторгнення, можна буде перейти до другої частини – подальших перемовин із Росією.

Нагадаємо, Зеленський назвав ціну перемоги у війні.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно