Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Доктора Пі визнали осудним

Доктора Пі визнали осудним
В результаті "лікарської діяльності" Андрія Слюсарчука, відомого як доктор Пі, померло 6 людей. Про це повідомив начальник Головного слідчого управління МВС Василь Фаринник. На питання чи багато...

В результаті "лікарської діяльності" Андрія Слюсарчука, відомого як доктор Пі, померло 6 людей. Про це повідомив начальник Головного слідчого управління МВС Василь Фаринник. На питання чи багато людей померло після лікування Слюсарчука, глава ГСУ МВС відповів: "нам вдалося встановити шість людей". "Всього ж у справі проходять десять епізодів незаконної лікувальної практики", - додав Фаринник. За його словами, лікарі запрошували Слюсарчука, як світило української медицини, проконсультувати або провести операцію безнадійно хворим пацієнтам. "Але це не виправдовує те, що він брав у руки скальпель і давав рекомендації медичного характеру, не маючи спеціальної освіти. Лікарі не мали права і близько допускати його до хворого без відповідних допусків, не кажучи вже про хірургічны втручання", - сказав глава ГСУ МВС.

ВІДЕО ДНЯ

Фаринник також заявив, що доктора Пі визнали осудним. "Судово-психіатрична експертиза визнала його осудним, а отже, його будуть судити", - сказав він. Нагадаємо, Слюсарчук був арештований в кінці 2011 року. Зараз псевдодоктору пред'явлено звинувачення за чотирма статтями КК: шахрайство, заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть шляхом особливого мучення, незаконна лікарська діяльність і використання підроблених документів. Йому загрожує до 10 років в'язниці.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно