Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Україні стартує унікальна фотовиставка українського транспорту

В Україні стартує унікальна фотовиставка українського транспорту

В Україні стартує унікальна фотовиставка українського транспорту
В Україні стартує мандрівна фотовиставка українського транспорту, присвячена розвитку українського транспорту. За ініціативи безпосереднього організатора – Проекту Європейського Союзу «Підтримка...

В Україні стартує мандрівна фотовиставка українського транспорту, присвячена розвитку українського транспорту. За ініціативи безпосереднього організатора – Проекту Європейського Союзу «Підтримка впровадження Транспортної Стратегії України» – восени цього року розпочнеться «рух» фотовиставки сімома найголовнішими містами держави.

ВІДЕО ДНЯ

Через мистецтво документальної фотографії українські та іноземні пасажири – гості виставки – мають змогу побачити справжнє життя українського транспорту. Виставка, за задумом організаторів, здійснить мандрівку залізничними вокзалами. П’ять фоторобіт, що розкривають сьогодення кожного транспортного сектору України, невипадково мандрують саме залізничними вокзалами: за час існування українська залізниця стала свідком значних історичних подій, змін епох і самого українського суспільства.

Мандрівна фотовиставка нагадує про головне призначення транспорту – підтримувати комунікацію між людьми. Представляючи кожен вид транспорту, експозиція акцентує увагу на об’єктах, відсутніх на фото, проте найважливіших у транспортній системі, - людях. Це - пасажири й працівники, ті, хто щоденно створює комфортні умови для безпечної, зручної і швидкої мандрівки.

Реклама

«Мандрівна фотовиставка покликана нагадати пасажирам, що користуються транспортними послугами, про тих, хто створює і надає ці послуги. Вона має охопити сім міст. Це велика амбіція, але ми переконані, що вона матиме успіх», – сказав Керівник проекту Євросоюзу «Підтримка впровадження Транспортної Стратегії України» Бернард Семерія.

Першою експозиція виставки буде представлена в Дніпропетровську – з 3 жовтня. Надалі побачити її можна буде в Харкові, Донецьку, Запоріжжі, Одесі й Львові.

Реклама

Триватиме фотовиставка майже рік і завершиться в столиці України: у середині 2013 року на Центральному залізничному вокзалі кияни та гості міста стануть свідками закриття експозиції.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно