Відомий шеф-кухар розповів, чим замінити сіль у консервації
Через зупинку підприємства "Артемсіль" сіль може стати дефіцитною для всіх українців. Саме зараз більшість господинь почали замислюватись, чим можна буде замінити важливу харчову добавку при консервуванні овочів.
ВІДЕО ДНЯУкраїнський шеф-кухар Євген Клопотенко в ефірі "Сніданку з 1+1" розповів, чим можна замінити сіль.
РекламаКулінар пояснив, що сіль – це такий самий консервант, як цукор чи оцет. Тому в цьому питанні не варто турбуватися – можна буде консервувати овочі без солі – із цукром та оцтом.
Своєю чергою Клопотенко радить переглянути свій раціон та споживати менше солі.
Реклама"З погляду здоров’я нам точно не треба шукати якусь закордонну сіль, а потрібно просто її менше використовувати. Найпростіше рішення – це привчити свій організм до споживання меншої кількості солі", – каже шеф-кухар.