Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Україні вже зареєстровано 576 міжнародних спостерігачів

В Україні вже зареєстровано 576 міжнародних спостерігачів
В Україні вже зареєстровано 576 міжнародних спостерігачів за ходом виборів до парламенту, причому за час своєї роботи вони не зафіксували жодного порушення. Про це він заявив Прем'єр-міністр...

В Україні вже зареєстровано 576 міжнародних спостерігачів за ходом виборів до парламенту, причому за час своєї роботи вони не зафіксували жодного порушення.

ВІДЕО ДНЯ

Про це він заявив Прем'єр-міністр Микола Азаров під час зустрічі з делегацією Європейського банку реконструкції та розвитку у четвер.

«У нас уже зараз зареєстровано 576 іноземних спостерігачів. Ще місяць до виборів, а вони вже їздять по країні та збирають можливі факти порушення виборчого законодавства. Поки що жодних порушень вони не зафіксували. Загалом на момент виборів ми очікуємо приїзд близько 5 тисяч іноземних спостерігачів від абсолютно всіх міжнародних організацій», - сказав Микола Азаров.

Реклама

При цьому Глава Уряду вкотре запевнив, що вибори до парламенту пройдуть чесно та демократично, зокрема, за його словами, цьому сприятиме прийнятий конституційною більшістю Верховної Ради закон про вибори, що був розроблений спільно опозицією та владою, а також встановлення на всіх виборчих дільницях веб-камер, які дадуть змогу через Інтернет будь-кому простежити, як відбувається виборчий процес на кожній дільниці.

Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно