Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Жінка замордувала племінницю за батьківську хату (ФОТО)

Жінка замордувала племінницю за батьківську хату (ФОТО)
Житлове питання стало причиною вбивства. Родичі ділили право на власність усіма можливими й неможливими методами. Проте, вирішити так нічого і не змогли, навіть після загибелі 21-річної дівчини, яка...

Житлове питання стало причиною вбивства. Родичі ділили право на власність усіма можливими й неможливими методами. Проте, вирішити так нічого і не змогли, навіть після загибелі 21-річної дівчини, яка також претендувала на будинок.

ВІДЕО ДНЯ

До чергової частини Придніпровського райвідділу міліції Черкас надійшло повідомлення про те, що в одному з приватних домоволодінь міста виявлено тіло молодої дівчини. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Прибувши за місцем виклику, правоохоронці виявили в одній з кімнат будинку замордовану 21-річну дівчину. Побачене не могло не вразити навіть найдосвідченіших оперативників, адже на тілі загиблої фактично не залишилося живого місця. Навіщо це було зроблено та ким – тепер мали з’ясувати працівники міліції.

На місці події до роботи відразу приступили експерти-криміналісти, які фіксували та вилучали всі можливі речові докази. Опитування сусідів, які могли щось бачити або надати якусь інформацію про події того дня, на жаль не принесло жаданих результатів. Проте правоохоронцям вдалося дізнатися, що в родині загиблої часто виникали конфлікти з приводу права власності на приватний будинок, а остання сварка призвела до того, що господиня будинку – 82-річна бабуся – виїхала з дому та проживала у знайомих. Вирішити спірне питання власності в сімейному колі родичі не змогли, тому звернулися за допомогою до суду, який мав відбутися незабаром. Взяти участь в судовому процесі приїхала з Росії і тітка загиблої. Також було з’ясовано, що в цієї жінки з племінницею тривалий час були неприязні стосунки.

Реклама

З метою перевірки отриманих даних за місцем проживання бабусі виїхали оперативні працівники, проте поспілкуватися з її дочкою не вдалося. Пенсіонерка пояснила, що її дочка знову виїхала до Росії. Даний факт насторожив правоохоронців, адже жінка тільки-но прибула до міста і чомусь, зі слів бабусі, знову дуже швидко повернулась додому.

Працівники міліції провели комплекс оперативних заходів в ході яких встановили, що 53-річна жінка знаходиться в Черкасах та перебуває в помешканні знайомих. Саме там її й затримали.

Реклама

Під час спілкування з правоохоронцями жінка зізналась у скоєнні злочину. Вона пояснювала, що того дня разом з матір’ю вони прийшли до будинку. В цей час вдома перебувала її 21-річна племінниця. Між дівчиною та старенькою бабусею виникла сварка. Як розповідає затримана, вона намагалася влагодити конфлікт, проте їй це не вдалося і між нею та племінницею розпочалася бійка, остання схопила металевого прута і кинулася до неї. Захищаючись, жінка вихопила з рук дівчини прут та нанесла їй чисельні удари, які стали для неї фатальними.

Наразі стосовно затриманої порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Триває слідство.

Слід зазначити, що навіть страшна сімейна трагедія не змогла зупинити конфлікти в цій родині, суперечки за майно тривають і далі. Вже після затримання тітки та похорону її племінниці, за місцем проживання цієї родини за викликом знову виїжджала слідчо-оперативна група. З мешканцями будинку, який став яблуком розбрату спілкувався й начальник Придніпровського райвідділу міліції, проте між конфліктуючими сторонами і досі немає порозуміння.

Реклама

СЗГ УМВС в Черкаській області

Жінка замордувала племінницю за батьківську хату (ФОТО) – 01
Жінка замордувала племінницю за батьківську хату (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно