Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Києві затримали грабіжників, що забили чоловіка до смерті бейсбольною битою

В Києві затримали грабіжників, що забили чоловіка до смерті бейсбольною битою

В Києві затримали грабіжників, що забили чоловіка до смерті бейсбольною битою
Співробітники карного розшуку в Києві затримали підозрюваних у вбивстві, які зізналися, що вночі 25 вересня з метою пограбування до смерті забили бейсбольною битою 28-річного чоловіка. 25 вересня...

Співробітники карного розшуку в Києві затримали підозрюваних у вбивстві, які зізналися, що вночі 25 вересня з метою пограбування до смерті забили бейсбольною битою 28-річного чоловіка.

ВІДЕО ДНЯ

25 вересня близько 3:00 до Деснянського райуправління столичної міліції по спецлінії 102 надійшло повідомлення, що біля будинку 29-Б на вулиці Закревського виявлено труп чоловіка, повідомили в МВС.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Деснянського райуправління міліції. Співробітниками міліції було встановлено особу небіжчика. Ним виявився 28-річний житель Троєщини. Відповідно до висновку судово-медичної експертизи, смерть чоловіка настала внаслідок відкритої черепно-мозкової травми із численними переломами кісток черепа та обличчя.

Реклама

У цей самий день слідчим відділом Деснянського райуправління міліції за фактом вбивства було порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України.

Як зазначили у міліцейському главку, під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку затримали двох підозрюваних у скоєнні навмисного вбивства - 32-річного неодноразово судимого киянина та його 17-річного спільника, уродженця Сумської області, які тимчасово проживали в орендованій квартирі.

Реклама

Затримані розповіли, що в ніч скоєння злочину вони прогулювалися по масиву у пошуках "легкої здобичі". У будинку № 29 на вулиці Закревського помітили чоловіка, який ішов вздовж алеї. З метою заволодіти особистими речами останнього, чоловіки підбігли і завдали хлопцеві кілька ударів по голові бейсбольною битою. Забравши два мобільні телефони та гроші, зловмисники зникли з місця події.

Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер на місці.

Під час затримання в одного з підозрюваних вилучено мобільний телефон, який належав убитому. Згодом, під час огляду їхнього приміщення, працівники правоохоронних органів виявили другий телефон потерпілого, бейсбольну биту та інші речові докази скоєння вбивства. Вилучені речі направлено на експертизу у НДЕКЦ ГУМВС України в місті Києві.

Реклама

Також було встановлено, що напередодні вбивства затримані скоїли ще один злочин. 24 вересня близько 23 години на вулиці Бальзака вони побили і пограбували перехожого. Зараз 26-річний потерпілий із важкою закритою черепно-мозковою травмою перебуває в лікарні.

Затриманих перевіряють на причетність до скоєння аналогічних злочинів.

Нагадаємо, що у жовтні минулого року повідомлялося, що Київська міліція затримала підозрюваного у скоєнні вбивства колишнього міліціонера та його дружини біля їхньої власної квартири на Троєщині.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно