Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Джеджула викрав авто в Дімополус у день її весілля

Джеджула викрав авто в Дімополус у день її весілля
Пристрасті в зіркових сім'ях інколи стають смішними. Колишній чоловік Санти Дімополус шоумен Андрій Джеджула на зміг змиритись, що мати його дитини одружилась з іншим. Як стало відомо, щоб помститися...

Пристрасті в зіркових сім'ях інколи стають смішними. Колишній чоловік Санти Дімополус шоумен Андрій Джеджула на зміг змиритись, що мати його дитини одружилась з іншим. Як стало відомо, щоб помститися дівчині Андрій забрав у неї подароване ним 5 років тому авто.

ВІДЕО ДНЯ

Про це написала Санта на своїй сторінці в соціальній мережі. Андрій розмістив у себе статус: "Люди добрі, якщо хто хоче їздити швидше продам свій BMW 540, 4,4 л двигун. Мені вже потужності не вистачає".

На таке повідомлення Санта відповіла: "Андрюша, напевно тому ти викрав у моєї мами з під будинку (в день мого весілля) MAZDA3, яку подарував мені 5 років тому. Дуже "по-чоловічому"." Нагадаємо, що після розставання зі своєю цивільною дружиною Сантою Дімопулос, з якою його об'єднували не лише тривалі стосунки, але і дитина, Андрій цілих два роки був самотнім, на відмінно від Санти, яка досить швидко знайшла нового чоловіка бізнесмена Володимира Самсоненко. За якого тепер і вийшла заміж.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно