Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Гвалтівник маленької дівчинки отримав п’ятнадцять років позбавлення волі

Гвалтівник маленької дівчинки отримав п’ятнадцять років позбавлення волі

Гвалтівник маленької дівчинки отримав п’ятнадцять років позбавлення волі
Як вже повідомлялось, 23 вересня минулого року ввечері до Мелітопольського міськвідділу міліції ГУМВС України в Запорізькій області звернулася 34-річна жінка. Вона повідомила, що приблизно о...

Як вже повідомлялось, 23 вересня минулого року ввечері до Мелітопольського міськвідділу міліції ГУМВС України в Запорізькій області звернулася 34-річна жінка. Вона повідомила, що приблизно о четвертій годині вечора її донька 2002 року народження пішла з незнайомим чоловіком у невідомому напрямку, та до теперішнього часу не повернулася.

ВІДЕО ДНЯ

Не гаючи ні секунди, по тривозі було піднято особовий склад міськвідділу міліції. На місце події прибули керівники ГУМВС області та оперативних служб. До пошуків негайно було підключено військовослужбовців внутрішніх військ МВС України.

Прочісувалася місцевість у напрямку можливого відходу зловмисника та дитини. Були негайно перекриті всі можливі шляхи виїзду з міста. До пошуків було підключено і особовий склад міліції на Придніпровській залізниці.

Реклама

О шостій годині вечора зникла дівчинка прийшла додому. На руках і ногах у неї була кров. Дитину негайно було госпіталізовано до медичного закладу. Міліціонери продовжували пошуки нелюда. Вжитими заходами розшуку співробітниками лінійного відділу УМВС України на Придніпровській залізниці та Мелітопольського міськвідділу міліції разом з працівниками управлінь карного розшуку, кримінальної міліції у справах дітей, та оперативно-технічних заходів ГУМВС України в Запорізькій області було встановлено, що злочин скоїв раніше 5 разів засуджений чоловік 1957 року народження. Останній лише 15 вересня 2011 року звільнився з місць позбавлення волі, ніде не працює та не має постійного місця мешкання. По гарячих слідах підозрюваного затримали згідно ст. 115 КПК України на залізничній станції «Новоолексіївка» Генічеського району Херсонської області та доставлено в Мелітополь.

Було порушено кримінальну справу за ч. 4 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі на строк до 15 років.

Реклама

Після закінчення досудового слідства кримінальну справу із затвердженим обвинувальним висновком було направлено до Мелітопольського міського суду для розгляду по суті. Злочин не залишився безкарним – судді визнали зловмисника винним за ч. 4 ст. 152 (Зґвалтування), ч. 3 ст. 153 (Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) Кримінального кодексу України та визначили покарання у вигляді 15 років ув’язнення.

СЗГ УМВС в Запорізькій області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно