Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Росіяни обстріляли Запорізьку область

Росіяни обстріляли Запорізьку область

Російські військові продовжують обстрілювати Запорізьку область – житель Оріхова отримав поранення, в регіоні фіксують численні руйнування. Про це повідомила Запорізька обласна військова адміністрація.

ВІДЕО ДНЯ

"Населені пункти Запорізького краю продовжують потерпати від ворожих обстрілів. Так, в Оріхові та селі Преображенка Оріхівської ОТГ були пошкоджені обладнання енергопостачання, внаслідок чого більшість домівок місцевих жителів були довгий час знеструмлені. При цьому, в Преображенці окупанти влучили в декілька будинків, які на даний час повністю зруйновані", – йдеться в повідомленні. 

Читайте також:
Рано-вранці росіяни вдарили чотирма крилатими ракетами по Запоріжжю
Реклама

В Оріховому під час обстрілу отримав тяжкі тілесні ушкодження кінцівок 42-річний чоловік, його госпіталізували. Зазначається, що поліцейські зафіксували декілька нових фактів обстрілів в Оріхові та селі Новоданилівка Оріхівської ОТГ – від розриву ракетних снарядів пошкоджені будинки та прибудинкові території. 

Деякі домівки вигоріли вщент, деякі – частково пошкоджені. Також під час обстрілів постраждав авто- та мототранспорт, який знаходився у дворах оріхівців.

Реклама

"Крім того, російські злочинці обстріляли Оріхівську ветлікарню, у результаті чого пошкоджена будівля, зруйновано п’ять ремонтних боксів, розташованих на території медичної установи разом із автотранспортом, який в них знаходився", – повідомила Запорізька обласна військова адміністрація.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно