Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді збудували кросфіт-майданчик

В Ужгороді збудували кросфіт-майданчик

Новий громадський простір – сучасний майданчик для кросфіту, багатофункціональний, із необхідним обладнанням для комплексних тренувань – відкрили сьогодні в Ужгороді на стадіоні “Авангард”.
Збудували його за кошти міського бюджету – на роботи, монтаж обладнання спрямували майже 1,2 мільйони гривень, з ініціативи депутатки Ужгородської міської ради Ірини Азізян.

ВІДЕО ДНЯ

Кросфіт – це система оздоровлення і універсальний вид фітнесу, який розвиває витривалість, гнучкість, швидкість, координацію. На новому майданчику зможуть займатися всі охочі – як поодинці, так і групами. Як можна використовувати об’єкт – продемонстрували під час відкриття: ознайомили всіх присутніх із функціоналом майданчика, провели тренування з кросфіту, у якому могли взяти участь всі охочі, відбулися й показові виступи із скелелазання, можна було також випробувати стінку, долучитися до нового тренду у фітнесі – Animal Flow тощо, для наймолодших також організували різні активності.

Читайте також:
У Мукачеві збудували новий сквер та дитячий майданчик
Реклама

Роботи над проєктом стартували минулого року, під час підготовки враховували багато нюансів, зокрема, місце розташування, яке мало бути зручним для більшості, близькість спортивного комплексу тощо. Кросфіт-майданчик поділений на дві частини, повідомили в Ужгородській міськраді.

Зовнішня доступна всім у будь-який час (коли працює стадіон). У ній облаштували турніки, бруси, вертикальний канат, рукоходи, скелелазну стіну висотою близько 3 метрів, розраховану на ходіння по горизонталі. У внутрішній частині зберігатиметься обладнання, є зона для переодягання, гантелі, гирі. Працювати з обладнанням можна тільки під наглядом професіональних тренерів.

Реклама

Нагадаємо, у Мукачеві й надалі можна тренуватись безкоштовно на біговій доріжці стадіону ДЮСШ.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно