Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Розшукуючи зниклу дівчинку, правоохоронці врятували життя літній жінці

Розшукуючи зниклу дівчинку, правоохоронці врятували життя літній жінці

Розшукуючи зниклу дівчинку, правоохоронці врятували життя літній жінці
Небезпечне пригода сталася днями з 63-річною пенсіонеркою, жителькою одного з сіл Кам'янсько-Дніпровського району Запорізької області. Жінка крім свого будинку, має ще один, в якому давно ніхто не...

Небезпечне пригода сталася днями з 63-річною пенсіонеркою, жителькою одного з сіл Кам'янсько-Дніпровського району Запорізької області. Жінка крім свого будинку, має ще один, в якому давно ніхто не проживає. Час від часу вона навідувалася туди, хоча розташований він не близько, в 5-ти кілометрах від її місця проживання. 9 вересня господиня в черговий раз відправилася оглянути власність.

ВІДЕО ДНЯ

Раніше пенсіонерка перенесла операцію на хворій нозі і навантаження дали про себе знати. Вона дісталася до будинку, але нога розболілася настільки, що жінка впала в приміщенні. Нещасна не могла рухатися, а крики про допомогу з віддаленої садиби ніхто не почув. Провівши кілька днів у порожньому будинку без води і їжі, жінка вже не сподівалася на порятунок, тому що дуже ослабла. Однак доля послала їй рятувальників.

14 вересня особовий склад Камянсько-Дніпровського РВ ГУМВС України в Запорізькій області було зорієнтовано на розшук зниклої неповнолітньої дівчини. Було розгорнуто масштабні оперативно-розшукові заходи. Працівники міліції ретельно відпрацьовували територію району, збирали та аналізували інформацію, яка б дозволила встановити можливе місцезнаходження розшукуваної.

Реклама

До кожного двору села Велика Знам´янка заходили того дня працівники райвідділу старший лейтенант міліції Роман Базін та старший сержант міліції Ігор Носаль. Поза увагою правоохоронців не залишився і покинутий будинок, який поодиноко маячив на чималій відстані від центральної вулиці населеного пункту. Добросовісні працівники пішли, щоб оглянути на всякий випадок і його. Побачивши знесилену жінку вони негайно викликали швидку допомогу та залишалися поряд до її прибуття.

Роман Базін та Ігор Носаль героїчним свій вчинок не вважають адже виконували свій прямий професійний обов’язок – допомагати людям, рятувати та захищати їх. Підвищеною увагою міліціонерів, особливо в сільській місцевості, користуються одинокі пенсіонери та інваліди. Ця категорія громадян нерідко опиняється у ситуаціях коли потребує сторонньої допомоги і міліціонери не залишаються байдужими до людських проблем. Хлопці згадують як у люті морози минулої зими особовий склад райвідділу відвідував таких громадян перевіряючи наявність продуктів харчування, можливості опалення приміщень та необхідних ліків або медичної допомоги.

Реклама

Зараз врятована пенсіонерка вже знаходиться вдома і почуває себе добре. До речі, зниклу дівчинку працівники Камянсько-Дніпровського райвідділу міліції теж знайшли. Вже наступного дня в сусідній області.

СЗГ УМВС в Запорізькій області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно