Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Харківщині жінку засудили за вбивство співмешканця

На Харківщині жінку засудили за вбивство співмешканця
На 10 років позбавлення волі засуджена Зміївським районним судом 33-річна місцева мешканка одного з селищ Харківщини, яка скоїла жорстоке вбивство свого співмешканця та здійснила крадіжку з...

На 10 років позбавлення волі засуджена Зміївським районним судом 33-річна місцева мешканка одного з селищ Харківщини, яка скоїла жорстоке вбивство свого співмешканця та здійснила крадіжку з проникненням у житло.

ВІДЕО ДНЯ

Безробітна жінка раніше неодноразово притягувалась до кримінальної відповідальності, перебувала на обліку у нарколога, зловживала спиртними напоями. Мала двох дітей, але була позбавлена батьківських прав.

В той день співмешканці бурхливо святкували новорічні свята протягом декілька днів. Вранці, як завжди, вони знову розпочали з горілки, звичайні розмови переросли в сварку. Як стало відомо, причиною конфлікту стало погрожування чоловіком дерев’яним бруском розбити вікна. Розсердившись на нього зловмисниця не довго думаючи, зайшла в приміщення кухні де знайшла кухонний ніж. Жінка вийшла на поріг дому, побачивши там співмешканця, одразу ж нанесла йому декілька ударів ножем, які для нього виявились фатальними.

Реклама

Щоб приховати скоєний злочин, жінка затягнула тіло співмешканця в будинок і за допомогою сокири розчленувала його. Фрагменти тіла вона помістила в мішок та викинула у старий занедбаний колодязь на сусідньому подвір’ї.

Крім цього жінка цього ж дня, здійснила вночі, заливши очі «оковитою» з місцевого дачного домоволодіння крадіжку алюмінієвих виробів.

Реклама

Приймаючи до уваги, що підсудна провину повністю визнала, в ході проведення слідчих дій розкаювалася у скоєні тяжкого злочину, співпрацювала зі слідством Зміївський районний суд визнав 33-річну місцеву мешканку у скоєні злочину за ч.3 ст.185 (Крадіжка), ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України та остаточно призначив назначив покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.

СЗГ УМВС в Харківській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно