Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Харківська державтоінспекція поновила роботу дружинників

Харківська державтоінспекція поновила роботу дружинників
За ініціативи Управління Державтоінспекції Харківщини за участю ветеранської організації УДАІ поновлено роботу добровільної громадської дружини - помічників Державтоінспекції, до якої увійшли колишні...

За ініціативи Управління Державтоінспекції Харківщини за участю ветеранської організації УДАІ поновлено роботу добровільної громадської дружини - помічників Державтоінспекції, до якої увійшли колишні працівники ДАІ та представники громадськості.

ВІДЕО ДНЯ

Залучення до патрулювання ветеранів цілком виправдане: за багато років служби в ДАІ вони набули значного професійного досвіду. Досконало знають Правила дорожнього руху, вміють донести до свідомості учасників руху правила безпечної поведінки на дорозі та в разі необхідності запобігти дорожньо-транспортній пригоді.

За ініціативи ДАІ, з метою зменшення дитячого дорожньо-транспортного травматизму в період проведення профілактичних заходів «Увага! Діти на дорозі» дружинниками організовано чергування біля навчальних закладів в період приходу дітей до школи та після закінчення занять. Особлива увага приділяється тим навчальним закладам, які розташовані поблизу доріг з інтенсивним рухом. Навіть лише присутність людей в світло відбиваючій уніформі, зі смугастими жезлами та свистками, привертає до себе увагу та, безумовно, дисциплінує учасників дорожнього руху.

Реклама

В разі необхідності добровільні помічники ДАІ допомагають малечі перетнути проїжджу частину.

Також співробітники Державтоінспекції Харківської області завітали до загальноосвітньої школи №80, де провели уроки з безпеки дорожнього руху серед учнів молодших класів. Варто зазначити, що вказана школа знаходиться на перехресті доріг з інтенсивним дорожнім рухом. І хоча перехрестя обладнано всіма дорожніми знаками, які попереджають водіїв про наближення до пішохідного переходу поблизу школи, за відсутності світлофору воно вважається небезпечним.

Реклама

Вже о 07:30 ранку дружинники знаходились біля перехрестя та організовували безпечний перехід дітей через дорожню смугу. А коли пролунав дзвоник, прийшли до молодших школярів та за допомогою настільних ігор навчали дітей правилам безпечної поведінки на дорозі. Після закінчення уроку співробітники ДАІ подарували дітлахам наочні посібники для вивчення Правил дорожнього руху та пам’ятки-листівки.

СЗГ УМВС в Харківській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно