Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Ужгородщині нетверезий водій травмував жінку: що сталося

На Ужгородщині нетверезий водій травмував жінку: що сталося

В Ужгородському районі затримали нетверезого водія, що скоїв аварію, в якій травмувалася жінка. Про це повідомляють на сайті поліції Закарпатської області.

ВІДЕО ДНЯ

18 червня у поліцію надійшло повідомлення від медиків, які прибули на виклик у село Кам’яниця Ужгородського району, де вони виявили жінку травмовану у ДТП. Поліція на місці події встановила, що 22-річна жінка їхала із 35-річним знайомим на саморобному тракторі. Транспорт не мав жодних засобів пасивної безпеки. Водій не їхав із безпечною швидкістю, через це пасажирка на ходу впала. Жінка отримала важкі травми голови, — йдеться у повідомленні.

Правоохоронці освідчили водія і з’ясували, що він був стані алкогольного сп’яніння. Чоловіка затримали й доправили до ізолятора тимчасового тримання.

Реклама

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, якщо вони заподіяли потерпілому тяжке тілесне ушкодження". Чоловікові загрожує до 8 років позбавлення волі. Триває слідство.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно