Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ялті Януковича назвали "майстром спорту" та захищають від яєць

В Ялті Януковича назвали "майстром спорту" та захищають від яєць

В Ялті Януковича назвали "майстром спорту" та захищають від яєць
Господар і організатор Ялтинської щорічної зустрічі - бізнесмен Віктор Пінчук - представляючи гостей першої панелі назвав "швидким в сучасному світі прем'єром" голову уряду Туреччини Тайіпа Ердогана,...

Господар і організатор Ялтинської щорічної зустрічі - бізнесмен Віктор Пінчук - представляючи гостей першої панелі назвав "швидким в сучасному світі прем'єром" голову уряду Туреччини Тайіпа Ердогана, а президента України Віктора Януковича - "майстром спорту з авторалі", пише на своїй сторінці в Facebook директор Інституту масової інформації Вікторія Сюмар.

ВІДЕО ДНЯ

"Виглядало це як вишуканий стьоб господаря YES, особливо по другому гостеві", - пише Сюмар, відзначаючи, що поруч зі сценою знаходиться охоронець Януковича з парасолькою.

Сюмар пише, що першим на зустрічі виступив Штефан Фюле - європейський комісар з питань розширення та політики добросусідства.

Реклама

"На моменті, який Фюле явно визначив ключовим і повторив на трьох мовах - не може бути компромісів щодо цінностей - в залі пролунали поодинокі оплески, переважно від представників громадянського суспільства. А мільярдер і господар Віктор Пінчук особисто в цей час накладав у тарілку російського віце-прем'єра Зубкова баранину на кістці. Прагматизм явно зараз більш в тренді, ніж цінності", - відзначає вона.

Нагадаємо, 9-а Ялтинська щорічна зустріч "Україна і світ: долаючи завтрашні виклики разом" проходить з 13 по 16 вересня в Лівадійському палаці Ялти. Більше 200 провідних представників політичних, ділових і громадських кіл з більш ніж 20 країн світу обговорять основні глобальні виклики та їхній вплив на Європу, Україну та світ.

Джерело: Ліга Новини

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно