Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Колишня співкамерниця Тимошенко дала інтерв’ю (ВІДЕО)

Колишня співкамерниця Тимошенко дала інтерв’ю (ВІДЕО)
Як відомо, засуджена Юлія Абаплова, котра у перші дні переведення Ю.Тимошенко до Качанівської колонії проживала з нею в одному приміщенні, була переселена в іншу камеру. "За час, який ми...

Як відомо, засуджена Юлія Абаплова, котра у перші дні переведення Ю.Тимошенко до Качанівської колонії проживала з нею в одному приміщенні, була переселена в іншу камеру.

ВІДЕО ДНЯ

"За час, який ми проводили разом, Тимошенко постійно і неодноразово скаржилася всім, хто приходив, на стан свого здоров’я. Однак, перебуваючи у ванній кімнаті, займалася фізичними вправами, просила принести їй туди стілець, наповнювала пластикові пляшки водою і займалася спортом. Казала, що не може сидіти, однак протягом чотирьох-п’яти годин поспіль сиділа на кухні за столом на стільці і щось писала і читала", - сказала Ю.Абаплова.

За словами жінки, Юлія Тимошенко скаржилась на болі у спині, говорила, що не може ходити, але вдягала туфлі на високих підборах.

Реклама

"Вона скаржилася всім. Тобто будь-яка людина, яка заходила, чи адміністрація колонії, лікарі – весь час постійні скарги на болі у спині. Зі мною вона не відходила від цієї, скажімо так, гри. Зі сторони це виглядає, як гра", - сказала Абаплова.

Нагадаємо, Ю.Тимошенко засуджено до 7 років позбавлення волі. Деякий час вона утримувалась у Качанівській виправні колонії у Харкові. З 9 травня Ю.Тимошенко перебуває на реабілітації у ЦКЛ №5 "Укрзалізниці" у Харкові, дк вже пройшла понад 300 реабілітаційних процедур.

Реклама

http://youtu.be/dSX74aCDHMI

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно