Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Збивши чотирирічну дитину жінка намагалась втекти з місця події

Збивши чотирирічну дитину жінка намагалась втекти з місця події

Збивши чотирирічну дитину жінка намагалась втекти з місця події
Трагічна подія сталася 6 вересня ввечері у місті Броди Львівської області. На вулиці Львівській у вказаному місті по лівому узбіччю дороги йшли 30-річна мама зі своїм 4-річним сином. Несподівано з...

Трагічна подія сталася 6 вересня ввечері у місті Броди Львівської області. На вулиці Львівській у вказаному місті по лівому узбіччю дороги йшли 30-річна мама зі своїм 4-річним сином. Несподівано з дитячої руки впав браслет та покотився на дорогу, якою наближався автомобіль «ВАЗ-2109».

ВІДЕО ДНЯ

Як розповів інспектор по роботі з населенням та громадськими формуваннями Бродівського райвідділу міліції Назар Сухович, мама навіть не встигла зорієнтуватись, як її дитя опинилось на дорозі, а за якусь мить і під колесами автомобіля. За кермом транспортного засобу знаходилась 40-річна жінка. Вона спершу вийшла зі свого «ВАЗу» та підійшла до лежачої дитини. Зрозумівши, що пульсу вже немає, водій поспіхом сіла в салон авто та чимдуж натиснула на газ.

Очевидно, кермувальниця вірила, що таким чином вона уникне відповідальності. Але, її сподівання не справдились. За «гарячими» слідами співробітники Бродівського райвідділу міліції виявили місце проживання утікачки. На подвір’ї будинку розташовувався і сам автомобіль, який наніс смертельну травму дитині (черепно-мозкова травма). Саму ж жінку правоохоронці затримали вже за межами будинку: вона була повністю зібраною, щоби виїхати з міста.

Реклама

Зараз вже порушено кримінальну справу за ознаками статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Слідчі зокрема перевіряють, чи не була у стані сп’яніння жінка, керуючи автомобілем.

СЗГ УМВС в Львівській області

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно