Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

росія змінила тактику у війні: подробиці

росія змінила тактику у війні: подробиці
Фото: ілюстративне

росія атакує ракетами мирні міста, намагаючись залякати людей і схилити українську владу до переговорів чи територіальних поступок, вважає радник голови ОП Михайло Подоляк.

ВІДЕО ДНЯ

"росія змінила тактику. Вона зараз атакує потужнішими крилатими ракетами наші міста. Чому? Бо з військової точки зору вони, як з’ясувалося, воювати не надто якісно вміють", – заявив Подоляк.

За його словами, росіяни перейшли до концепції війни, де хочуть збудувати масштабні панічні настрої в Україні, залякати людей і змусити їх тиснути на уряд, щоб він пішов на деякі поступки росії.

Реклама
Читайте також:
Вранці росіяни вдарили ракетами по Харківщині

"Тобто яка зараз тактика? З одного боку, вони абсолютно не враховують, як на це реагує світ на ці нелюдські атаки крилатими ракетами житлових кварталів. Вони змушують наших людей тиснути на уряд, щоб ті сказали "підемо на якісь територіальні поступки", – зазначив радник голови ОП. – З іншого боку, росіяни вкладають гроші у своє проросійське лобі на політичних ринках інших країн для того, щоб вони теж говорили, "давайте якось війну закінчувати".

Реклама

Подоляк запевняє, що нова тактика росії – змусити Україну сісти за стіл переговорів – не працюватиме. Він також повідомив, що через ці атаки Україні потрібна не лише протиповітряна оборона, а й система протиракетної оборони, і це "ключове, щоб зламати нову концепцію війни росії".

Нагадаємо, вночі над однією з областей збили ракету.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно