Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • За останній тиждень на Житомирщині зникло п’ятеро грибників

За останній тиждень на Житомирщині зникло п’ятеро грибників

За останній тиждень на Житомирщині зникло п’ятеро грибників
За останні кілька днів в Житомирській області до міліції надійшло п'ять звернень про зниклих безвісти людей. Усі вони пішли за грибами, а назад не повернулися. 55-річного чоловіка із села Шоломки,...

За останні кілька днів в Житомирській області до міліції надійшло п'ять звернень про зниклих безвісти людей. Усі вони пішли за грибами, а назад не повернулися. 55-річного чоловіка із села Шоломки, Овручського району знайшли мертвим. 75-річну жінку із райцентру Олевськ досі не можуть знайти.

ВІДЕО ДНЯ

"Це вже звичне явище. До нас часто надходять заяви про зниклих безвісти. В основному зникають діти. Під кінець літа та на початку осені губляться грибники. Останнє звернення було вчора. Зникла пенсіонерка із Олевська. Вона разом із сином та невісткою пішли по гриби до лісу поблизу села Сущани. Коли поверталися додому жінки вже не було. На днях знайшли мертвого чоловіка. Його родичі розповідають, що він збирався по гриби. У нього було хворе серце. Очевидно прихопило серед гущавини і він упав і більше не піднявся", - прокоментувала ситуацію із любителями грибів голова прес-служби МВС України в Житомирській області Алла Ващенко.

Зі слів жінки, ліси Житомирської області дуже густі, тому там легко заблукати.

Реклама

"Особливо це стосується Олевського району. Там старий дрімучий ліс. Щоб іти за грибами потрібно добре орієнтуватися у місцевості. Старі люди швидко губляться в таких умовах. Міліціонери зараз прочісують територію в пошуках зниклої жінки але знайти її нелегко в тій гущавині", - переконана Алла Василівна.

Володимир Хом'як

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно