Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • FEMEN активно розвивається і відкриває філії підготовки сестрімісток

FEMEN активно розвивається і відкриває філії підготовки сестрімісток

FEMEN активно розвивається і відкриває філії підготовки сестрімісток
Жіночий рух FEMEN активно розвивається і відкриває філії з підготовки активісток, яких вони тепер називають секстрімістками. Про це в інтерв'ю розповіла активістка FEMEN, "обличчя" руху Олександра...

Жіночий рух FEMEN активно розвивається і відкриває філії з підготовки активісток, яких вони тепер називають секстрімістками. Про це в інтерв'ю розповіла активістка FEMEN, "обличчя" руху Олександра Шевченко. За її словами, активістки руху є в багатьох країнах, є навіть філії з підготовки активісток FEMEN - київський, бразильський, і на підході французький - в Парижі. "Це психологічна підготовка, це фізична підготовка. Як відбиватися від міліції, як оббігати охорону, як швидко тікати від когось, як лазити швидко по високих сходах, як залазити на дахи", - розповіла Шевченко про те, як проходить підготовка. Вона пояснила, що акції стали складнішими. Оскільки якщо раніше вони були на Майдані "просто з плакатом і криком в порожнечу", як зараз вони вважають, то зараз "тіло протестуючої рухається до тіла ворога".

ВІДЕО ДНЯ

"Тому якщо раніше ми називали наших дівчат активістками, то зараз ми називаємо їх секстрімістками. Це нами вигадана стратегія, нами вигаданий термін. І дійсно, зараз це вже поєднання сексу і екстремізму. Якщо раніше це був голий активізм, то зараз це дійсно секстрімізм", - зазначила Шевченка. Що стосується відбору кандидатів, то в FEMEN готові взяти будь-яку - хто готовий фізично і морально до того, що буде відбуватися. "Дівчата, які до нас приходять, розуміють, що їм, можливо, доведеться зіткнутися з засудженням друзів, батьків. І, по-друге, це небезпечно", - пояснила Шевченко.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно