Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Запорізькій області мисливець "вполював" дружину та доньку

В Запорізькій області мисливець "вполював" дружину та доньку
У неділю, 2 вересня, у місті Оріхів, Запорізької області 36-річний мисливець через необережність поранив дробом дворічну дочку і дружину. Як повідомили у прокуратурі Оріхівського району,...

У неділю, 2 вересня, у місті Оріхів, Запорізької області 36-річний мисливець через необережність поранив дробом дворічну дочку і дружину.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомили у прокуратурі Оріхівського району, Запорізької області, вчора близько 16:30 з Оріхівської районної лікарні у міліцію надійшло повідомлення про те, що до лікарні звернулися з вогнепальними пораненнями дворічна дівчинка та її мама 1979 року народження.

Медики діагностували у дитини поранення дробом у живіт і ноги, у жінки - в ногу.

Реклама

Як повідомляється, на місце події негайно виїхали представники правоохоронних органів, які під час дослідчої перевірки встановили, що жінка та дитина отримали вогнепальні поранення внаслідок нещасного випадку.

У прокуратурі з'ясували, що 2 вересня 36-річний житель Орєхова, перебуваючи у власному будинку, допустив необережність зі своєю мисливською рушницею: чоловік почистив її у кімнаті, де перебували дружина і дочка, і коли загнав патрон у патронник, стався постріл у підлогу і рикошетом дробом поранило дитину та жінку.

Реклама

Зараз потерпілі перебувають у Запорізькій обласній лікарні. Стан дитини, за даними заступника прокурора Оріхівського району, класифікується як тяжкий.

Проти чоловіка порушено кримінальну справу за ст. 128 Кримінального кодексу України (спричинення легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень з необережності). Ведеться слідство.

Нагадаємо, що 18 серпня 22-річний житель Дніпропетровська "жартома" поранив 21-річну дівчину з пістолета.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно