Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Це найгірший варіант: хто може стати ймовірним наступником путіна

Це найгірший варіант: хто може стати ймовірним наступником путіна

Це найгірший варіант: хто може стати ймовірним наступником путіна

Секретар Ради Безпеки російської федерації Микола Патрушев, за чутками, зараз найближчий до путіна, саме йому диктатор довіряє більше, ніж усім іншим.

ВІДЕО ДНЯ

Джерела, близькі до верхівки російського керівництва, стверджують, що саме Микола Патрушев має зараз на володимира путіна найбільший вплив з усього його оточення. Telegram-канал Generall SVR стверджує, що головний інструмент впливу Патрушева – це страх. Секретар Ради Безпеки росії постійно лякає путіна можливими змовами та замахами на життя.

Як пише канал, вчора, Патрушев мав майже двогодинну розмову з путіним, якою залишився дуже задоволений. Нібито путін не покладав на Патрушева особисту відповідальність за проблеми з реалізацією військових планів. За інформацією каналу, путін дав зрозуміти Патрушеву, що вважає його ледь не єдиною по-справжньому довіреною особою та другом у системі влади. Також президент пообіцяв, що в разі різкого погіршення стану його, путіна, здоров’я фактичне управління країною тимчасово перейде саме до Патрушева.

Реклама
Читайте також:
"Ми чогось серйозно поки що не починали", – путін про війну в Україні

"Лікарі путіна наполягають на необхідності проведення йому хірургічної операції в найближчому майбутньому, і хоча президент не дав принципової згоди і дата операції не погоджена, але він поквапився порозумітися й отримати реакцію та обіцянки від Патрушева", – повідомив канал.

Реклама

Також інформатори Generall SVR наполягають на тому, що секретар Ради Безпеки Микола Патрушев, як можливий "тимчасовий повірений" у справах президента і керівник країни – це найгірший варіант, нехай навіть тимчасового, "наступника" з усіх можливих.

Вважається, що все, замислене путіним, втілюється Патрушевим, і саме це слугує такою тісною сполучною ланкою між ними двома. 

Багато хто, а, можливо, й сам путін бачать у Патрушеві ймовірного наступника. Але в такому разі жодного позитивного для України та всього світу прогнозу бути не може.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно