Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У ворога багато втрат після успішних дій ЗСУ

У ворога багато втрат після успішних дій ЗСУ

19 липня Збройні Сили України завдали кілька авіаційних та ракетно-зенітних ударів по скупченню російських окупантів, завдавши їм втрат у живій силі та техніці.

ВІДЕО ДНЯ

Про це повідомляє оперативне командування "Південь".

У Миколаївській області пара штурмовиків ЗСУ завдала ракетного удару по складу боєкомплекту та скупченню техніки росіян у районі Снігурівки, а пара гелікоптерів Мі-24 – удару по скупченню особового складу та озброєння в районі Любомировки.

Реклама
Читайте також:
Міністр оборони розповів, скільки систем HIMARS потрібно Україні для контрнаступу

На Херсонщині вертолітні пари ЗСУ атакували скупчення озброєння та техніки в районі Хрещенівки та Ольгіно та частково знищили мінометну батарею.

Реклама

Пара українських штурмовиків та бомбардувальник активно відпрацювали по скупченню ворога, його техніці та складу боєприпасів, а також по батареї РСЗВ "Град" у районі Давидова Брода та Тернових Під.

Увечері штурмовики парами вдарили по ворожому танковому взводу в районі Лозового, а бомбардувальник – по опорному пункту супротивника неподалік.

Ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ вдарили по кількох командних пунктах, станціях управління та базах логістичного забезпечення ворога.

Реклама

За добу підтверджені втрати російських окупантів на півдні склали: 41 військовий, літак Су-35, безпілотник-розвідник, три РСЗВ "Град", три гаубиці "Мста-Б" та одну "Гвоздику", автомобіль зв’язку та два звичайні, польовий артилерійський склад у районі Брускінського.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно