Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Україну екстрадований злочинець якого правоохоронці шукали вісімнадцять років

В Україну екстрадований злочинець якого правоохоронці шукали вісімнадцять років

В Україну екстрадований злочинець якого правоохоронці шукали вісімнадцять років
Російські поліцейські днями затримали 40-річного зловмисника, який 18 років перебував у міжнародному розшуку. Чоловік зізнався у скоєнні розбійного нападу у Феодосії ще 3 березня 1994 року і був...

Російські поліцейські днями затримали 40-річного зловмисника, який 18 років перебував у міжнародному розшуку. Чоловік зізнався у скоєнні розбійного нападу у Феодосії ще 3 березня 1994 року і був екстрадований в Україну з Санкт-Петербургу.

ВІДЕО ДНЯ

Історія цього злочину така. Двоє феодосійців у віці 22-х і 24-х років, озброєні електрошокерами, увірвалися в будинок до заможної 57-річної жінки. Зухвало стали вимагати гроші. Тоді здобиччю зловмисників стали вісім тисяч американських доларів. За даним фактом правоохоронці порушили кримінальну справу за ч.3 ст. 142 Кримінального кодексу України (Розбійний напад).

Тоді правоохоронці затримали лише одного з підозрюваних - безробітного місцевого жителя. Він зізнався у скоєнні злочину і згодом був засуджений судом до дев'яти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Однак злочинець потрібного терміну не відсидів - помер в колонії.

Реклама

Подільник вимагача подався в біга. І тільки в цьому році феодосійські правоохоронці отримали оперативну інформацію про другого зловмисника. Він нелегально проживав у сусідній державі, в Санкт-Петербурзі. Жив без реєстрації. При собі мав паспорт громадянина СРСР.

Затриманому пред'явлено звинувачення за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (Розбій, поєднаний з проникненням у житло). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 12 років з конфіскацією майна. Кримінальна справа передана у Феодосійський міський суд.

Реклама

СЗГ УМВС в АРК Крим

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно