Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Не бачились із 24 лютого: опубліковано щемливе відео зустрічі родини на вокзалі в Ужгороді

Не бачились із 24 лютого: опубліковано щемливе відео зустрічі родини на вокзалі в Ужгороді

Не бачились із 24 лютого: опубліковано щемливе відео зустрічі родини на вокзалі в Ужгороді

Прикордонник Максим із Луганщини зустрівся з дружиною та шестирічною донечкою на ужгородському вокзалі. Сім’я не бачилися п’ять місяців: він охороняв кордон, а дружина з дочкою перебували на окупованій території в Луганській області.

ВІДЕО ДНЯ

За словами прикордонника, наразі він приїхав у відпустку, а сім’ї вдалося виїхати з окупованої території. Військовослужбовець розповідає: рідних не бачив з 24 лютого, з початком повномасштабної війни виконував бойові завдання у складі Луганського прикордонного загону.

Читайте також:
Екскомандувач НАТО розповів, скільки місяців ще може тривати війна
Реклама

"Десь з 20 лютого ми почали жити на підрозділі: відпускали додому на годину-другу. Адже вже була інформація, що на кордоні стоять російські танки, скупчення різної техніки та особового складу. 23 лютого відпустили на ніч додому, а 24-го десь приблизно о 4.20 ранку надійшла команда чергового по службі прибути на підрозділ", — згадує військовий.

За словами чоловіка, найважче було, коли у березні чотири дні не міг додзвонитися до рідних. "Десь чотири-п’ять днів не було зв’язку зовсім. Сильно переживав, а потім жінка якось знайшла вихід зі становища, через роумінг подзвонила, і так стали спілкуватися. Я пропонував дружині виїхати раніше ще, але вона мені сказала: коли ти виїдеш, тоді виїду і я", – каже Максим.

Реклама

"Було страшно за чоловіка, якщо я виїду, а з ним щось станеться. Я переживала, плакала. Матуся дуже хворіє, але вона завжди мене підтримувала. Я йому сказала: дай Боже з тобою все буде добре, ти або повернешся до нас, або може ти виїдеш, а ми приїдемо до тебе, будь-якої миті, чого б це нам не вартувало — через пів країни, через усю країну, але ми до тебе приїдемо", – розповідає дружина військовослужбовця Наталія.

Докладніше – у сюжеті "Суспільного Закарпаття".

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно