Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Польського консула, що збив велосипедистку "відмажуть"?

Польського консула, що збив велосипедистку "відмажуть"?
Родичі велосипедистки, яку на Волині збив польський консул, не вірять у те, що дипломат буде покараний. За їх словами, це їм дали зрозуміти в прокуратурі. Чоловік постраждалої Анастасії Ілля заявляє,...

Родичі велосипедистки, яку на Волині збив польський консул, не вірять у те, що дипломат буде покараний. За їх словами, це їм дали зрозуміти в прокуратурі. Чоловік постраждалої Анастасії Ілля заявляє, що дорога на ділянці, де сталася ДТП, була рівна, пряма і суха. "До того ж є обмеження швидкості - не більше 60 км на годину. Але я впевнений: поляк мчав на великій швидкості, інакше Настя не отримала б такі важкі травми.

ВІДЕО ДНЯ

З дня аварії минуло три дні, але ніхто з консульства не спромігся запитати, чи жива вона, ніхто не запропонував допомоги. Більш того, коли сестри Насті прийшли в прокуратуру дізнатися подробиці справи, їм там відразу дали зрозуміти, щоб ішли і нічого не просили, тому що поляк - дипломат і його відмажуть", - сказав він. За словами Іллі, він не здивується, якщо Настю зроблять винуватою. "Вже зараз у міліції кажуть, що вона виїхала на зустрічну смугу.

Це брехня. Вона їхала в попутному напрямку, причому по грунтовій дорозі, паралельно трасі. Поляк просто зніс її", - сказав Ілля. Як зазначає видання, свідків аварії немає: незважаючи на те, що дорога проходить через селище, саме на тій ділянці немає житлових будинків. Найближча заправка - через сотню метрів. Кілька користувачів місцевого форуму написали в Інтернеті, що бачили машину консула незадовго до аварії - вона рухалася зі швидкістю як мінімум 150 км на годину. Але ніхто з них в міліцію з показаннями не прийшов.

Реклама

"Враховуючи дипломатичний статус консула, ми обмежені в слідчих діях. Ми не могли на місці відразу взяти у нього тест на алкоголь. Ця експертиза має проходити тільки з його згоди, у присутності юриста консульства, перекладача. Поляк не відмовився, добровільно дав свідчення. Чи був він п'яний і з якою швидкістю їхав, ми скажемо пізніше", - розповіли в міліції. Зараз за фактом аварії порушено кримінальну справу. Але родичі Насті сумніваються, що винуватець понесе відповідальність, тому попросили всіх небайдужих свідків допомогти з'ясувати правду. Нагадаємо, днями консул Генерального консульства Польщі в Луцьку за кермом "Тойоти" збив 27-літню мешканку селища Голоби, яка їхала по зустрічній. Тепер дівчина перебуває в лікарні в комі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно