Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Скандал з побиттям дитини на Житомирщині набирає все більших обертів

Скандал з побиттям дитини на Житомирщині набирає все більших обертів

Скандал з побиттям дитини на Житомирщині набирає все більших обертів
У Коростені, що на Житомирщині набирає обертів скандал з побиттям дружиною начальника територіального відділення МНС дитини. 9 червня Олена Рудзик, дружина керівника територіального відділення міста...

У Коростені, що на Житомирщині набирає обертів скандал з побиттям дружиною начальника територіального відділення МНС дитини. 9 червня Олена Рудзик, дружина керівника територіального відділення міста Коростень Сергій Рудзика побила 9-річного сусідського хлопчика Володю Кисилевича.

ВІДЕО ДНЯ

У цей час сам Сергій Рудзик тримав та бив його батька – інваліда-чорнобильця Володимира Кисилевича.

Справа про побиття зараз перебуває у міліції у слідчих. Міністр МНС Віктор Балога провів особисту перевірку інциденту та звільнив Сергія Рудзика з посади.

Реклама

Олена та Сергій Рудзики стверджують, що ні в чому не винні та стали жертвами чорного піару напередодні виборів.

"Володя Кисилевич приводив з собою дворову собаку на дитячий майданчик, – пояснив журналістам Сергій Рудзик. – Я кілька разів робив йому зауваження, підходив – говорив з його батьком. Реакції ніякої не було. Коли хлопчик боляче схопив за руку мою п'ятирічну дочку Лізу, на шум у двір вискочила дружина, а слідом і я. Ми пішли за Володею у його двір, де зустріли його батька. Кисилевич-старший перший ударив мою дружину кулаком в обличчя. Падаючи, вона зачепила дитячий велосипед та хлопчика. Забилася сама. Володя Кисилевич також забився об велосипед випадково. Ніхто його не бив і не кидав".

Реклама

Натомість після інциденту з'являються нові свідки, котрі розповідають про неадекватну поведінку подружжя Рудзиків. Так сусідські діти журналістам на камеру розповіли, що на власні очі бачили, як Олена Рудзик била Володю Кисилевича об машину, турнік та землю.

"Мій син грався коло їх будинку, – розповів коростенець Валерій Бенедищук. – М'яч закотився на козирок будинку. Він піднявся на другий поверх аби його дістати. Це побачив Сергій Рудзик. Підбіг до хлопчика, взяв його за горло, почав питати, що він там робить. Дитина пояснила. Саме нагодився мій знайомий, котрий захистив сина від Рудзика. Пізніше він пояснив, що у їхньому будинку украли чавунні батареї, тому він думав, що мій син зайшов у їх під'їзд за батареєю. Як може 12-річний хлопчик винести на плечах чавунну батарею? І чому дитину, котра зайшла у їх під'їзд треба хапати за горло? Невже не можна було поцікавитися спокійно і без рук – що дитина робить у їх під'їзді?"

Адвокат родини Кисилевичів скаржиться на неправомірні дії міліції.

Реклама

"З моменту порушення справи були допитані у якості свідків батьки потерпілого, підозрювана, свідки зі сторони підозрюваної, але досі не був допитаний один з головних фігурантів справи – потерпілий. Також не були допитані очевидці події – малолітні діти, котрі перебували в дворі того самого будинку, де і був скоєний злочин. З такої умисної бездіяльності працівників міліції вбачається їх зацікавленість в затягуванні проведення належного розслідування та не притягнення винуватців злочину до відповідальності", – пояснив адвокат Киселевичів.

Олена Гордієва

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно