Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Розинська подаватиме позов про захист честі, гідності та ділової репутації Мельниченка

Розинська подаватиме позов про захист честі, гідності та ділової репутації Мельниченка

Розинська подаватиме позов про захист честі, гідності та ділової репутації Мельниченка
Звільнення Миколи Мельниченка Наталія Розинська святкувала у Неаполі. Лише вчора звідти повернулася. І найперше, за що взялася теледіва на Батьківщині – захищати репутацію свого чоловіка від посягань...

Звільнення Миколи Мельниченка Наталія Розинська святкувала у Неаполі. Лише вчора звідти повернулася. І найперше, за що взялася теледіва на Батьківщині – захищати репутацію свого чоловіка від посягань речника МВС. Як цю ситуацію прокоментувала сама телеведуча:

ВІДЕО ДНЯ

- Мало того, що на моє глибоке переконання Володимир Поліщук оббрехав мене, оббрехав на моє велике переконання десятки, сотні інших українців. Він ше й оббрехав мого чоловіка. І тепер я буду подавати позов про захист честі, гідності та ділової репутації мого коханого чоловіка, Миколи Івановича Мельниченка.

Як саме речник МВС оббрехав екс-майора – телеведуча так і не уточнила. Мовляв, усе викладе у позовній заяві. У суді одна справа проти нього вже слухається. За позовом Розинської. Володимир Поліщук і сам не може згадати, що такого образливого він сказав про Мельниченка:

Реклама

- Я розумію, що можливо така судова війна їй потрібна для того, щоб бути більш популярною і набрати більше балів у передвиборчій компанії своїй. І не можу заборонити їй нічого зробити. Це її справа. Хай її робить. А я буду захищатися.

А от апеляційний суд проти даішників Розинська на минулому тижні програла. Феміда визнала жінку винною у конфлікті на дорозі та на рік позбавила її водійських прав. Рішення ухвалював суддя, який свого часу розглядав справу Мельниченка. Телеведуча вбачає тут політичне переслідування і планує захищати себе вже у європейському суді.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно