Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Саша Попова не впізнала місце в парку де її побили

Саша Попова не впізнала місце в парку де її побили
Олександрі Поповій, яка постраждала від жорстокого побиття у миколаївському парку, найближчим часом зроблять операцію на щелепі. Про це повідомила Ірина Цветухіна, тітка постраждалої. На часі Саша...

Олександрі Поповій, яка постраждала від жорстокого побиття у миколаївському парку, найближчим часом зроблять операцію на щелепі. Про це повідомила Ірина Цветухіна, тітка постраждалої.

ВІДЕО ДНЯ

На часі Саша проходить курс реабілітаціі в санаторії "Інгул", де з нею займаються психотерапевти, реабілітологи і масажисти. Після того, як дівчину прооперують, з нею буде займатися логопед, щоб відновити мову.

Попова потихеньку починає повертатися до здорового способу життя. За словами Цветухіної, дівчинка самостійно сидить, їсть і вчитися ходити. Щоправда пам'ять поки що у неї не фіксується.

Реклама

Тому тітка дівчини спростувала чутки про те, що Попова все згадала. Вона розповіла, що під час прогулянки в Чорнобильському парку, в якому сталося нещастя з Сашею, дівчина ніяк не відреагувала і не впізнала це місце. Тому про повернення пам'яті і повне одужання поки що говорити рано.

Водночас Попова впізнає своїх рідних, близьких та подруг і дуже радіє, коли її відвідують. Ще дівчині подобається проходити водні процедури у басейні. "Бідна дитина. У неї весь день розписаний з самого ранку й похвилинно.

Реклама

Їй і відпочивати особливо немає часу. Постійно процедури. Але Саша дуже старається", - зазначила Цветухіна. Також Олександра дуже любить грати з м'ячиком, малювати і грати у логічні ігри.

"Родичі кривдника Саші ніякої допомоги не пропонують. Сам Косінов не відчуває за собою провини. Та й не треба нам від них нічого. Бог все бачить", - прошепотіла Ірина.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно