Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У мережі розповіли про випадок, який стався на закарпатській митниці

У мережі розповіли про випадок, який стався на закарпатській митниці

У мережі розповіли про випадок, який стався на закарпатській митниці

Закарпатська митниця на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук розповіла про ситуацію, яка сталася у неділю, 7 серпня, на митному посту "Тиса". Тут закарпатські митники не дозволили завезти на митну територію України ювелірні прикраси, одяг, та аксесуари відомих торгових марок.

ВІДЕО ДНЯ

Їх наш співвітчизник переміщував "зеленим коридором", аби уникнути перевірку та декларування товару, що значно перевищує дозволену законодавством суму (до 500 євро на 1 особу без декларування).

Читайте також:
На митниці назвали найдорожче авто, яке завезли за "нульовим розмитненням"
Реклама

53-річний чоловік, повертаючись з Угорщини, під час проходження митних формальностей, обрав спрощений вид контролю. Цим самим він підтверджував, що не переміщує будь-який товар, який підлягає письмовому декларуванню та оподаткуванню.

Однак, інспектори Закарпатської митниці вирішили перевірити доброчесність співвітчизника. Під час перевірки багажного відсіку позашляховика марки "Мерседес-Бенц" було виявлено у дорожніх сумках брендові речі, серед яких жіночі кофти, футболки, шорти та жилетки відомих торгових марок "COS", "ZARA", шкіряні сумки від "FURLA", "COS", а також ювелірні прикраси – браслети від "CARTIER". Деякі речі були розфасовані у пакети та підписані з конкретними номерами телефонів людей.

Реклама

Вартість виявленого товару – понад сотня тисяч гривень. Та чоловік відмовся визнавати незадекларовані бренди своїми речами, "перевівши стрілки" на жінку. Сказав, що та придбала їх в Угорщині для особистих цілей.

Наразі відносно громадянина України складено протокол за ч.2 статті 471 Митного кодексу України. Увесь незадекларований товар вилучено.

У мережі розповіли про випадок, який стався на закарпатській митниці – 01
Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно