Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Власниця скандального бігборду потрапила до реанімації (ФОТО)

Власниця скандального бігборду потрапила до реанімації (ФОТО)

Власниця скандального бігборду потрапила до реанімації (ФОТО)
Власниця рекламного агентства, що розмістило бігборд із бабусею й котом, потрапила до реанімації. Про це пише інтернет-видання Дніпродзержинськ online з посиланням на автора бігборда опозиціонера...

Власниця рекламного агентства, що розмістило бігборд із бабусею й котом, потрапила до реанімації.

ВІДЕО ДНЯ

Про це пише інтернет-видання Дніпродзержинськ online з посиланням на автора бігборда опозиціонера Максима Голосного.

"Насамперед хочу сказати, що директора РА "АПЕЛЬСИН" Наталю (власника бігборда) після вчорашньої телефонної розмови з високопоставленим чиновником відвезли в реанімацію", - розповів Голосной.

Реклама

"Із учорашнього дня вона офіційно на лікарняному - мені дуже шкода, що так трапилося. Але це реалії, які сьогодні мають місце: для цієї влади немає моральних принципів, немає закону - убивай, каліч, залякуй, але досягай своєї мети", - додав він.

На борді з бабусєю заклеїли "регіони".

Реклама

"Ви подивіться, у Партії Регіонів – сотні площин тільки в нашому місті, з яких вона мовить про стабільність, що наступила, і благополуччя. У нас - усього ОДИН, з якого ми хоч і з гумором, але говоримо правду", - зазначив Голосной.

"І за нього вже постраждали й піддалися небезпеці життя кількох людей! Подивіться, яка реакція на єдиний баннер - негайно зірвати, заклеїти, залякати! Невже вони думають, що люди й без цього не дізнаються правду? Це ганьба, ганьба на всю Україну!" - додав він.

"Наші послання до людей із цього бігборда - це не піар, це спроба розбудити наше суспільство. І поки я "в строю", я не залишу спроб це зробити", - відзначив Голосной.

Реклама

Сам Голосной є головою Єлизаветівської сільської ради й балотується в парламент по одному з мажоритарних округів. За його словами, після того, як він був зареєстрований кандидатом, його оголосили в розшук, але обвинувачення не пред'явлені.

Він вважає, що справа пов'язана з реєстрацією кандидатом у депутати й із кримінальними справами, які Голосной ініціював проти начальника дніпропетровської обласної міліції.

Губернатор Дніпропетровської області Олександр Вілкул вимагав зняти білборди, які агітують проти діючої влади, - у тому числі й рекламний плакат з пенсіонеркою й котом.

Власниця скандального бігборду потрапила до реанімації (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно