Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Гвалтівники Макар стверджують, що не знають звідки в неї опіки

Гвалтівники Макар стверджують, що не знають звідки в неї опіки

Гвалтівники Макар стверджують, що не знають звідки в неї опіки
Всі троє обвинувачених у вбивстві й згвалтуванні Оксани Макар стверджують, що не мають поняття про те, як дівчина отримала опіки. У четвер в Центральному райсуді Миколаєва продовжилося судове...

Всі троє обвинувачених у вбивстві й згвалтуванні Оксани Макар стверджують, що не мають поняття про те, як дівчина отримала опіки.

ВІДЕО ДНЯ

У четвер в Центральному райсуді Миколаєва продовжилося судове засідання у справі про вбивство й згвалтування Оксани Макар.

Суддя Олена Селіванова запитала підсудних Євгенія Краснощока, Максима Присяжнюка і Артема Погосяна про те, як загибла отримала опіки.

Реклама

Краснощок, який є головним підозрюваним у справі, з посмішкою відповів: "За великим рахунком, я нічого не зрозумів, в матеріали справи не заглядав. Нехай хтось пояснить, як Макар отримала опіки". Він також заявив, що не бачив вогнище загоряння і що це повинні розслідувати провоохоронні органи, адже це їх робота.

Присяжнюк сказав, що нічого не знає про те, як загибла отримала опіки. Його перебив Краснощок, зазначивши, що Присяжнюк велів йому спалити простирадло. "Я механічно взяв і зробив", - сказав Краснощок. За його словами, це було простирадло Максима Присяжнюка, і він не замислювався над тим, навіщо її спалювати.

Реклама

Краснощок також допускає: коли він заснув, Присяжнюк виніс пакет з речами Оксани на будівництво (саме Присяжнюк нібито неодноразово пропонував повернутися на будівництво).

Погосян заявив, що не знає нічого і що на місце злочину не повертався.

Нагадаємо, на вчорашньому судовому засіданні свідки захисту, поміж яких колишня подруга Оксани і керівництво інтернату, де вона вчилася, заявили, що Макар була дівчиною "гулящою", її викривали в крадіжці і потрапила в інтернат через те, що мала легке розумове відхилення. Адвокати підсудних розраховують, що такі свідчення можуть вплинути на кваліфікацію злочину, оскільки цілком можливо, що згвалтування Макар не було.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно