Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закохані підлітки випали з балкону сьомого поверху

Закохані підлітки випали з балкону сьомого поверху
У Києві двоє неповнолітніх випали з балкону сьомого поверху. Хлопцю було сімнадцять, дівчині шістнадцять. Обоє зустрічалися, тож версію про самогубство через нерозділені почуття – у міліції...

У Києві двоє неповнолітніх випали з балкону сьомого поверху. Хлопцю було сімнадцять, дівчині шістнадцять. Обоє зустрічалися, тож версію про самогубство через нерозділені почуття – у міліції відкидають.

ВІДЕО ДНЯ

Владислава та Антон, так звали загиблих, зустрічалися. Вечори із друзями, пара проводила на балконі у під’їзді будинку де жила дівчина. Так було і у день трагедії.

Друзі загиблих розповідають, Антон любив бавитися з вогнем та лоскотати нерви товаришам. Проте цього разу зайшов занадто далеко. Хлопець видерся на бетонну перегородку балкону, та став з неї навмисне жартома перехилятися. Аби вгамувати хлопця, Владислава сіла біля нього та попросила заспокоїться. Натомість, парубок обійняв дівчину та перехилився ще дужче. В обіймах молоді люди пролетіли із сьомого до 4 поверху, де від удару об балкон їх порозкидало врізнобіч. Лікарі швидкої лише констатували смерть молодих людей.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно