Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Психічно хворий юнак згвалтував семирічну дівчинку

Психічно хворий юнак згвалтував семирічну дівчинку
Окрім того, на момент згвалтування 19-річний юнак перебував у стані алкогольного сп’яніння. У Івано-Франківській області юнак зґвалтував 7-річну дівчинку. Нещастя сталося прямо на святкування...

Окрім того, на момент згвалтування 19-річний юнак перебував у стані алкогольного сп’яніння.

ВІДЕО ДНЯ

У Івано-Франківській області юнак зґвалтував 7-річну дівчинку. Нещастя сталося прямо на святкування весілля в одному із сіл Богородчанського району. 19-річний чоловік святкував весілля родичів. Обманом ґвалтівник заманив 7-річну дівчинку в лісовий масив неподалік господарства, де гості, нічого не підозрюючи, святкували весілля. Саме там відбулося згвалтування.

«Вони односельці. Дівчинка прийшла на весілля з мамою. Близько о пів на другу годину ночі цей 19-річний юнак, перебуваючи в ставні алкогольного сп’яніння, підійшов до групи дітей, які бавилися біля шатра. Обманним шляхом завів одну із дівчаток в лісовий масив, розташований на відстані близько 300 метрів. Після задоволення своєї хіті, гвалтівник пішов додому спати» - розповів керівник сектору з’язку з громадськістю УМВС в Івано-Франківській області Василь Гультайчук.

Реклама

Мама зґвалтованої дівчинки одразу ж після скоєного перетелефонувала в міліцію. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, встановила особу зловмисника та затримала його. З’ясувалось, що 19-річний чоловік перебував на обліку з вадами психічного здоров’я.

Наразі проти ґвалтівника порушена кримінальна справа. Сам 19-річний юнак перебуває під вартою. Триває досудове слідство.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно