Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

За інтим з начальником в Києві пропонують до 6 тисяч доларів

За інтим з начальником в Києві пропонують до 6 тисяч доларів
Кількість інтиму визначає керівник. Але мова йде тільки про робочий час. У Києві дівчатам пропонують роботу секретарок, в обов'язки яких офіційно входять інтимні послуги. За це пропонують від 5 тис....

Кількість інтиму визначає керівник. Але мова йде тільки про робочий час. У Києві дівчатам пропонують роботу секретарок, в обов'язки яких офіційно входять інтимні послуги. За це пропонують від 5 тис. гривень до 6 тис. доларів. На одному з сайтів з оголошеннями про роботу знайшлась незвичайна пропозиція для роботодавців з Києва, Москви та інших великих міст Росії та Україні: "Спецагентство Love-Шанс здійснює підбір секретарів, помічників керівника і інших співробітників з додатковим обов'язками (стандартні обов'язки + інтим з керівником).

ВІДЕО ДНЯ

Ми швидко і якісно підберемо вам високопрофесійного працівника". Зв'язатися з агентством вдалося за московським телефоном. "Наш головний офіс знаходиться в Москві, але підбір співробітників здійснюємо в Києві теж. Попит, повірте, є", - заявила менеджер з підбору персоналу. На прохання знайти для директора великої компанії секретаря, готового надавати інтимні послуги, менеджер відповіла позитивно. "Спочатку вашому директору потрібно буде відібрати по каталогу претенденток, а після вже співбесіда. Наша умова - претендентки повинні особисто познайомитися з їх начальником. Відразу попереджаємо, що співбесіда усна, а безпосередні обов'язки дівчата починають виконувати після офіційного працевлаштування. Кількість інтиму визначає керівник, оскільки це входить в безпосередні обов'язки наших здобувачів. І, зрозуміло, тільки в робочий час", - сказала менеджер. Платити за такий "набір якостей" співробітниці потрібно буде не менше 2 тисяч доларів, але якщо потрібна секретарка зі знанням мов, то більше.

Плюс за послуги агентство візьме разово від 1,5 тис. дол. На київських сайтах з вакансіями є маса оголошень схожого змісту. Пропонують від 5 тис. грн. до 6 тис. дол. "Потрібен секретар з інтимом для керівника. Оплата - 6 тис. дол., нормований робочий день. Якості та вміння: знання ПК, відповідальність, вміння правильно планувати робочий день, робота з оргтехнікою. Резюме без фото не розглядаються. Я думаю, що не варто пояснювати, з яких міркувань і які фото", - йдеться в оголошенні. На дзвінок журналістам відповів чоловік і повідомив, що вакансія зайнята. "Але ви все одно відправте фото та резюме, ми розглянемо", - люб'язно запропонував він. Найбільш низькооплачувану інтим-вакансію із зарплатою в 5 тис. грн. запропонували в юрфірмі. "Потрібен особистий асистент директора - дівчина, до 27 років, струнка, приємної зовнішності сексуальної, без комплексів (!). Досвід роботи не важливий.Обов'язки: організація робочого дня директора, робота в приймальні, ведення ділової переписки, зустріч відвідувачів, чай-кава, інтим (!). Директор 35/180/80. Резюме направляти тільки з фото (в т. ч. з мінімумом одягу)". Слід зазначити, що в міліції криміналу в таких оголошеннях не бачать. "Якщо все обопільно, то в цьому немає криміналу", - заявив заступник начальника ЦГЗ київської міліції Володимир Дмитренко.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно