Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Закарпатті до Дня Незалежності встановили рекорд України

У Закарпатті до Дня Незалежності встановили рекорд України

Пресслужба Закарпатської обласної ради повідомляє, що 24 серпня Володимир Чубірко взяв участь у заході, організованому дітьми "Артеку" до Дня Незалежності. Відомий табір через повномасштабну агресію росії з перших днів ракетних ударів евакуйовано на Закарпаття. Тепер школярі з усієї України відпочивають на території комунального закладу Закарпатської обласної ради.

ВІДЕО ДНЯ

До свята Незалежності діти з педагогами створили символічний 140-метровий рушник, який об’єднав країну. Він складається з елементів, на яких зображені автентичні орнаменти вишивки 27-ми областей, у тому числі Криму. "Найдовше єдине полотно єдиної України" офіційно зареєстроване як рекорд України.

Читайте також:
Україна розбудила весь континент: президент емоційно привітав громадян з Днем Незалежності
Реклама

"Я дуже радий, що Закарпатській обласній раді вдалося організувати для українських дітей повноцінний гірський табір. 24 лютого ми діяли стрімко, екстрено шукаючи місце, куди можна було б евакуювати артеківських дітей-сиріт. У них щойно розпочалася зміна, а російські танки вже були поруч. Тимчасово дітей заселили у вільні заклади і паралельно почали готувати санаторій "Човен" для постійного проживання артеківців", – розповів Володимир Чубірко.

Зараз тут перебуває 250 дітей з цілої України. Перша літня зміна стартувала 15 липня і називається "Наша земля – Україна". Вік школярів – від 7 до 17 років. У дітей насичена програма, цікаві атракції, свої традиції, з ними займаються професійні педагоги.

Реклама
У Закарпатті до Дня Незалежності встановили рекорд України – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно