Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Міліціонер поплатився життям за аварійну зупинку на дорозі

Міліціонер поплатився життям за аварійну зупинку на дорозі
Чоловік зробив аварійну зупинку та саме виходив із машини, коли його збив автомобіль, що рухався у попутному напрямку. У Рівному через наїзд легкового автомобіля загинув міліціонер. Як йдеться у...

Чоловік зробив аварійну зупинку та саме виходив із машини, коли його збив автомобіль, що рухався у попутному напрямку. У Рівному через наїзд легкового автомобіля загинув міліціонер. Як йдеться у повідомленні прес-служби обласного управління МВС, трагедія сталася у четвер, 26 липня близько дев'ятої години вечора.

ВІДЕО ДНЯ

Загиблий - 28-річний старший оперуповноважений відділу карного розшуку Рівненського міськвідділу міліції. Попередньо встановлено, що потерпілий, рухаючись на власному автомобілі по обласному центру, зробив вимушену зупинку.

Включивши аварійну сигналізацію, він вийшов з авто. У цей момент на міліціонера скоїв наїзд автомобіль під керуванням 19-річного жителя Рівненського району, що рухався у попутному напрямку. Від отриманих тілесних ушкоджень міліціонер помер на місці. Загиблий перебував на службі в цивільному одязі без вогнепальної зброї. Він одружений та має неповнолітню дочку.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно