Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Племінника Герман судитимуть за побиття вагітної дружини

Племінника Герман судитимуть за побиття вагітної дружини
Стосовно племінника радника Президента України Ганни Герман львів'янина Олега Бокала порушено кримінальну справу за хуліганство. Про це повідомило джерело в Міністерстві внутрішніх справ...

Стосовно племінника радника Президента України Ганни Герман львів'янина Олега Бокала порушено кримінальну справу за хуліганство.

ВІДЕО ДНЯ

Про це повідомило джерело в Міністерстві внутрішніх справ України.

За його інформацією, 21 липня близько 6:00 ранку в Сихівський райвідділ міліції Львова надійшло повідомлення про те, що біля нічного клубу Райончик на проспекті Червоної калини у Львові невідомі б'ють жінок.

Реклама

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що випадкові свідки побачили, як з приміщення нічного клубу чоловік вивів жінку на пізньому терміні вагітності і біля клубу почав нещадно бити, поваливши її на землю.

Свідки, а це були двоє хлопців і двоє дівчат, кинулися захищати вагітну жінку. В цей час їх почала бити охорона, яка супроводжувала чоловіка, котрий бив вагітну. Внаслідок цього захисники вагітної жінки отримали численні травми. Постраждали двоє дівчат і хлопець, одній із дівчат охоронець розбив голову пляшкою.

Реклама

За інформацією джерела, співробітники слідчо-оперативної групи і наряд патрульно-постової служби, які намагалися зупинити бійку, отримали відсіч від розлюченого чоловіка та його охорони. Чоловік дав вказівку охороні "мочити ментів".

У результаті дій охоронців жінка-слідчий отримала численні травми і була госпіталізована в лікарню з діагнозом "струс мозку", "закрита черепно-мозкова травма" і "забої тіла". Крім цього, троє співробітників патрульно-постової служби написали рапорт про те, що їм нанесені тілесні ушкодження, одному з них накладені шви на обличчя.

Працівникам міліції вдалося зупинити бійку. Було затримано чоловіка, який бив вагітну жінку, і свідків цього, а також чоловіка, який побив жінку-слідчого. Цим чоловіком виявився 29-річний львів'янин Олег Бокало, який доводиться племінником Герман. Також затримано одного з його охоронців, мешканця Київської області.

Реклама

Вони обоє наразі перебувають в ізоляторі тимчасового утримання міста Львова. Проводяться слідчі дії, порушено кримінальну справу згідно з ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу (карається позбавленням волі на термін від трьох до семи років), інформувало джерело в МВС.

Як пише ЗІК, дружина Бокала не оцінила вчинку своїх захисників і після інциденту заявила: "Ви ще не знаєте, з ким зв'язалися!".

У відділі зв'язків з громадськістю МВС України у Львівській області підтвердили факт інциденту біля нічного клубу у Львові і порушення кримінальної справи за фактом хуліганських дій. Також підтвердили, що затримано двох людей. Однак деталей не повідомили, посилаючись на те, що триває розслідування.

УНІАН, ЗІК

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно