Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На війні загинув ще один героїчний закарпатець: що про нього відомо

На війні загинув ще один героїчний закарпатець: що про нього відомо

На війні загинув ще один героїчний закарпатець: що про нього відомо

В боях за звільнення Херсонщини від російських окупантів загинув ужгородець, воїн Закарпатської окремої гірсько-штурмової 128-ї бригади Іван Пайда. Про це повідомив його товариш, ветеран АТО Іван Белецький на сторінці у Facebook.

ВІДЕО ДНЯ

"Батько двох маленьких дітей. Вчитель. Голова ОСББ. У 2014-му одним з перших став на захист України. Тепер, як і тоді, так само пішов до військомату. Розумний, хоробрий, інтелігентний, патріотичний, приємний в спілкуванні, хоч іноді аж занадто правильний", – йдеться в дописі.

Читайте також:
Під час визволення Херсонщини загинув закарпатець
Реклама

"Він мріяв і діяв в бік позитивних змін. Хотів збудувати дитячий садок. Такі люди мали створювати майбутнє, змінювати собою стару систему...її Іван страшно не любив", – написав Белецький.

"Він постійно працював над собою, займався бізнесом, спортом, писав дисертацію, очолював ОСББ, боровся із земельним дерибаном", — розповів "Суспільному" друг Святослав Бабіля.

Реклама

"Якщо охарактеризувати Івана одним словом, то справжній. Справжній чоловік, батько, громадянин, воїн. А ще він був справжнім другом. У нього було все. Абсолютно все, що потрібно для щастя. І він пішов це все захищати. Він завжди першим йшов відстоювати свободу, правду, справедливість. На війні, на Майдані в Києві, в сесійній залі міськради. Іван мав безліч планів, таких прекрасних планів... Не встиг, та зробив так багато, що можна писати вічність. Але найбільше він любив і цінував свою сім’ю. Дружину, синів, батьків. Він казав, що ми не маємо права залишати нашим дітям цю війну. Ми маєм побудувати їм країну, де вони зможуть нормально жити. Без тебе тут це зробити буде важко, але ми це втілимо", – розповів Святослав Бабіля.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно